Skrivesperre

God kveld alle sammen ♥

I det siste har jeg hatt skikkelig skrivesperre... Som dere sikkert skjønnte med tanken på antall blogginnlegg siden jeg reiste på seminar i Ålesund (0 innlegg) 

Sa jeg skulle prøve å skrive noen korte innlegg, men det har ikke vært tid nesten. Alt skjer veldig fort der oppe, og man har nesten ikke pauser. Men jeg kan fortelle dere litt om hva jeg har drevet med der oppe.

Først og fremst er jo TSS et seminar (jeg gikk på direksjons seminar, men man kan også velge andre som solo, band, musikalskledelse etc.) 

Bussturen opp tok jo 9 timer og var KJEMPE KJEDELIG. Fikk litt tid sammen med med iPoden min og hadde noe å lese på, så det føltes som om tiden gikk mye fortere enn den gjorde. Nå jeg kom frem, sjekket jeg meg inn og havnet på rom med to herlige jenter. Guro og Stine. Vi ble godt kjent ganske fort og trivdes godt sammen. Første dagen er det ikke mye som skjer. Man spiser kvelds og drar på åpningsshowet. Det er egentlig alt som skjer. Dag to begynner man rett på seminarene. Etter frokost og fokustimer er det da klart for kurs. Dette kurset hjalp meg masse !! Hadde verdens beste "lærere" og de er jo super morsomme i tillegg. Det er egentlig det samme som skjer hver dag. Men innimellom hgar vi gjerne noe gøyt. Som for eksempel "Kampdagen" Hvor alle som er deltakere blir delt inn i tre lag og skal lage dans og heiarop på husker ikke hvor lenge, men etter det skal man konkurere i forskjellige aktiviteter. Vi har 10 utvalgte som skal inn i ett "bur" hvor de har leker som ballongleken o.s.v CX Kjempe kjekt. Også er det dommere som gir poeng osa. Og det laget jeg havnet på vannt jo :D Havnet på vinnerlaget i fjor også. Så det var jo et +
Ellers drar man på en strand (flø) hvor vi griler, og har gudstjeneste (dette er da kristent for de som lurte) Også hadde vi fritt frem kveld, hvor de som vil, kan meldie seg på og vise sitt talent til resten av oss. Jeg meldte meg da på for å synge Safe And Sound av Taylor Swift, og tror dere ikke jeg klarte å spille feile akorder på pianoet da ? CX Ble mye rot, men jeg fant ut av det til slutt. (kommer video senere) Meg og Guro fremførte også noe. Jar of Hearts acapella (kommer video) Var kjempe gøy og det er noe jeg kommer til å huske kjempe lenge.

Skal ikke fortelle så mye annet, men konserten ble kjempe bra !! (kommer KANSKJE video. Det tar veldig lang tid å laste opp, men jeg skal prøve) 

Det var kjempe kjekt å se alle sammen igjen fra i fjor og det var kjempe koselig å møte mange nye mennesker ♥

Så som dere hører, har jeg hatt det ganske travelt i det siste, men nå er jeg hjemme igjen :D 

God natt alle sammen ♥

 
Én kommentar


ssolveigv
-10.08.2012 kl:00:06


Tss var bra! Veldig hyggelig å bli kjent med deg !! :D <3

Skriv en ny kommentar