2013 here I come !!

Hei alle sammen. 

Dette med bloggingen gikk ikke helt som planlagt. Verden min har liksom gått litt under føler jeg, og dagene føles lengre og tyngre. 

Onsdag mistet en gammel venn av meg livet i en ulykke. Dette satte store spor i meg og mange andre. Det blir så feil når noen i så ung alder bare skal.... Forsvinne så fort. Det er helt uvirkelig. Begravelsen var veldig fin og det kom mange for å ta farvell for siste gang. De siste ukene har egentlig bare vært veldig lange. Det er mørkt og kaldt ute og humøret er liksom ikke på topp da. Jeg klarer likevell fokusere på skole og karakterene holder seg, men jeg føler jeg hele tiden må gjøre det perfekt for at jeg skal komme meg noen vei. Jeg vet jeg ikke er den dårligste på skolen og jeg er skoleflink, men det er denne årstiden da, som man på en måte blir uvenn med og egentlig bare vil skal forsvinne fort. 

Det er denne tiden på året jeg egentlig skulle ønske bare forsvant med tiden. All snøen, isen og mørke gjør meg så utslitt. Selv om det er en veldig fin årstid er den ikke helt for meg. 

Så her sitter jeg da, forkjølet som bare det med snufsen nese, hodepine, ikke småksløker og over hode ingen luktesans og prøver å tenke litt positivt. Selv om det virker veldig vanskelig er det fortsatt mye jeg ser frem til. Her er noe jeg virkelig gleder meg til ! ♥

1. 18 års dagen min !!! som er om nøyaktig 11 dager (eller 10 og 1/4) Gleder meg til å endelig henge med gode venner å være litt mer sosial enn vanlig.

2. Vinter festivalen på voss! Blir kjempe gøy. Dette er en festival for kor i Bergensområdet. Blir syykt gøy og gleder meg til å bruke tid sammen med fantastiske mennesker og bare være meg selv 100%
3. Vinter og påskeferie. Jeg elsker ferier og jeg elsker å slappe av, men jeg håper på litt ski også.
4. også er det såklart sommerferie. Hvem liker vel ikke sommerferie? Håper virkelig det blir sol da ! Hvis ikke vet jeg om en jente som kommer til å sitte inne å grine i 2 måneder (og sikkert lenger enn det) Men først var det bare å komme seg gjennom eksamen da.. 

 

5. Bruke mer tid med min kjære og vakkre kjæreste ♥
6. The Hunger Games - Catching Fire 

Det er vel det jeg kommer på som jeg gleder meg virkelig til. 

Q:

♥ Hva gleder du deg til i 2013?
 

 

5 kommentarer


mariacarina
-21.01.2013 kl:22:35


Fin blogg :D
MATHILDE
-21.01.2013 kl:22:36


Så fin blogg du har, med mange fine bilder :-D Jeg har forresten en konkurranse på bloggen der du kan vinne et egendesignet mobildeksel, besøk siden min om du ønsker deg ett:):)
cesh
-21.01.2013 kl:22:36


så utrolig fine nyttårsforsett.

Har en konkurranse gående på min blogg akkurat nå om du vil delta! :)
Lena
-21.01.2013 kl:22:49


Så mye kjekt og glede seg til :)

Dette blir ett bra år!
kunsten
-22.01.2013 kl:07:58


Fine bilder!

Skriv en ny kommentar