Blogg


Lana Del Rey Ride Cover

Ny cover sang ♥ Lana Del Rey er desidert min girl crush!
Hva synes dere?
- Lizziehome for christmas cover

Hallo ♥

Da ble det ny cover igjen jo. Og siden det endelig er desember, så blir det en julesang. Kjempe fine Home for christmas av Maria Mena. 


hva synes dere ? del gjerne videre for å spre jule stemningen ♥ 

 

 

 

Royals cover

Helloooo!
da var det spillt inn en ny cover. Royals av Lorde. Håper dere liker den ♥ Del den gjerne videre og lik dette innlegget ♥
Love Love ♥Video Games Lana Del REy Cover

Nå har jeg nettopp spillt inn ny cover sang, denne gangen Video Games av Lana Del Rey som jeg EEEEEELSKEEER over alt på jord ! 

Hva synes dere? ♥

Nelly Wants

Atter en gang har jeg bladd gjennom en haug med klær på Nelly. og atter en gang har jeg sikklet etter maaasse fine kjoler og andre herligheter. Haar så lyst på flere kjoler selvom jeg sikkert har nok. 

har såååå lyst på en pastell rosa bukse ♥ HER 

Synes denne hadde vært så fin til varme sommer dager. Den er også utrolig fin bak med en liten åpning nederst ved ryggen

HER finner du denne fine kjolen 

jeg ELSKER sommer kjoler, og denne var bare helt perfekt. Den er lett og luftig og har blomster på. ALT jeg elsker ♥

Denne kan du finne HER ♥Denne er litt dyrere enn hva jeg er villig til å bruke på badetøy, men er kjempe glad i blått til sommeren. HER 

Også fant jeg denne kjolen også. Utrolig fin, men lurer på om stoffet er litt varmt. Noen som har den eller som vet om den er det? HER kan du finne den


Så denne kjolen først på Sofie sin blogg www.ssbk.blogg.no og synes den var så utrolig fin på henne. Men er ikke så sikker på om den passe meg da.

Denne kan du finne HER

 

ellers i dag har jeg sett litt på DIY prosjekter på Youtube og egentlig bare slappet av. Snart hjem i husen min og rydde litt.... wohooo..

♥ Hvilke av klærene likte dere best?  

 

I do my boyfriends makeup TAG

Jeg sa jo at jeg kom til å lage en video i nærmeste fremmtid hvor jeg sminket Marcus. Og Endelig fikk jeg lov ! Det tok litt tid, men her er den etter timer med redigering ♥

haha, vil dere se flere slike videoer, så lik eller kommenter innlegget ♥

 

Lots of love ♥

Inspirasjon

Hallo alle ! nå sitter jg her med verdens beste kjæreste og "slapper av" og med det mener jeg at han sitter å spiller Unfair Mario og er litt... irritert for å si det mildt. haha, skjønner hvorfor. Spillte det litt med han, men jeg har IKKE temperamang til det spillet. Men nå sitter jeg i allefall her og blar gjennom we ♥ it. blir så full i inspirasjon når jeg er innpå. dere kan følge meg her: http://weheartit.com/lizzieannb for dere som vil det. Hadde blitt super glad ♥ 

school | via Facebook

Haha, er så glad for at det er ferie og jeg endelig kan ta meg tid til å puste. Så er det bare på an igjen etter sommeren. Helfige gutten min skal i lære og slipper skole OG får betalt.. jaja..

Untitled

jeg SKAL ha en sånn når jeg får penger til det ! ♥ elsker å se på masse bilder av tattoveringer. En dag skal armen min være dekket med skjønnheter også. Sorry mamma, pappa og alle andre som er redd for at jeg kommer til å angre 

Puppy♥

også skal jeg bo i hus med i allefall 3 sånne ! de er bare så njuudelig ! 

 

Uansett så tenkte jeg å spørre dere om hva dere vil se/lese på bloggen. Min kjære har lovet å gjøre en Boyfriend does my makeup tag med meg, så vi får se når det skjer. Så hvis det er noe slikt dere kunne tenke dere å se så må dere bare skrike ut i kommentarfeltet ♥

Sommer

Nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget. Tenkte å skrive grunnen til dette. Det er egentlig ganske mye som skjer før sommeren. Både med skole og ellers. Den siste måneden har gått i eksamen, pugge til eksamen, jobbe litt med meg selv og prøve å finne et alternativ til skole. 3 året skulle jeg egentlig gå tannhelsesekretær sammen med en annen i klassen, men vi var de eneste som søkte !! Såklart la de jo ned linjen og gav oss 1 uke på å søke noe annet. Så det har såklart vært mye frem og tilbake i tankene om hva jeg skal gjøre. Er såklart kjipt å måtte gå et ekstra år som jeg ikke trenger når jeg kunne vært ferdig utdannet i løpet av det året.

Men nå er det bare en uke igjen før ferien, og jeg gleder meg som en unge i en lekebutikk. Det skal bli så godt med ferie. Bare slappe av og kose meg med venner og familie ♥ Så forhåpentligvis får jeg blogget mye fremmover. 

 

 

COVER - STAY

Hallo  ?

Her er min nye cover for dere som ikke har sett den enda. Denne gangen ble det Stay av Rihanna ! Elsker den og er skikkelig hektet.

Lik gjerne videoen, del den gjerne videre ? 

Hva synes dere?

 

DIY

Hallo dere ♥

I dag har jeg hatt heldagsprøve i engelsk. Kan ikke akkuratt si heldagsprøve når jeg sått i under 2 timer, men. uansett. Var egentlig litt irritert, for læreren vås hadde så utolig mange skrive feil og flertalls feil og sånt. Jaja, tror det gikk ganske bra.

Men når jeg kom hjem kjedet jeg meg så sykt mye, så jeg måtte finne på noe. Lå en sund i sofaen og leste masse blogger helt til jeg så bort på den gørr kjedelige lampen min. den var helt hvit fra IKEA og det var egentlig ikke noe spesielt med den, helt til jeg gikk amokk !

Så her er et lite DIY prosjekt for dere som har en kjempe kjedelig lampe eller noe annet dere vil pynte ♥


Dette er da den gamle kjedelige lampen


Det første jeg gjorde var å google et motiv jeg ville ha. Jeg ville ha noe sommerlig så tenkte med en gang på blomster og kolibrier.også malte jeg rett og slett bare rett oppå. Var litt dum da, for skjermen ville ikke holde skikkelig på malingen.

Så den laget små bobler i midten av og til, men bare jeg malte noen strøk gikk det fint.

Og ferdige lampen med lys ! 

 

Hva synes dere? Har dere noen DIY prosjekter til meg og? ♥

Lange dager

Hallo alle sammen ♥

Har blitt utrolig lite blogging i det siste. Har besøk av verdens beste kjæreste så blogging ble ikke prioritert. 
Prøver har det også blitt masse av. Hadde en samfunsfag prøve for en stund siden som gikk kjempe dårlig, men heldigvs fikk de som ville ta den på nytt igjen og jeg fikk så SYKT mye bedre karakter andre gang. Gikk fra 2 til 6. Hjelper å pugge pugge og pugge.

Ellers så driver jeg å farger håret mitt tilbake til brunt.. Merket veldig at håret mitt ikke helt ville vokse like mye som før når jeg måtte farge det så mye med rødt. Så nå blir det en litt mer naturlig farge til sommeren og kanskje farger jeg det tilbake ? For jeg elsker rødt hår såååå !! Legger ut bilde når prosessen er oer. For øyeblikket har jeg en blanding mellom, blondt og lys brunt, men sitter med en farge i håret nå som forhåpentligvis blander fargene litt mer sammen slik at det ser mer naturlig ut.

Haha, håper det går da !

 

Cover sang (snuff - slipknot)

Hallo alle sammen ♥

Ny cover i dag jo ! Hehe, ble litt for lenge siden forrige gang. Denne gangen ble det Slipknot sin Snuff (som den heter så fint)
egentlig er jeg ikke så veldig stor fan av Slipknot. Sånn i det heletatt, men liker denne sangen utrolig godt. Piano spillingen ble litt slapp, men var vanskelig å spille skikkelig versjonen og synge at once.  

her er orginal sangen 

 begynner ca på 01.05 ♥

Hva synes dere ? 

 

 

kose dag

Hallo alle sammen ♥
I natt har jeg sovet i sikkert 1 time. KANSKJE litt lenger. Fikk ikke sove rett og slett. Var trøtt, og lå under dynen og temperaturen i rommet var helt grei, men jeg fikk IKKE sove. Årh hater det ! Har sovet skikkelig dårlig i det siste, så skal se om jeg klarer å komme meg inn i en form for en rutine og se hvordan det funker.
Nå sitter jeg bare her å ser på youtube videoer, og koser meg med verdens BESTE te !

elsker den og er helt avhengig !!

Verdens mest awesome te mugge ! Fikk den av Ida og jeg elsker den. Den holder også veldig godt på varmen, men må vaskes MYYYYE før bruk for de først koppene med te kommer til å smake plstikk. 

På youtube ser jeg på skikkelig jente videoer og stor koser meg. De jeg liker best å se på er: 

The Cherry Dollface ♥

Elsker henne virkelig mye ! hun er pin up modell og drit kul !

neste på listen er:


MACBARBIE07 ♥

liker DIY videoene hennes veldig godt 

Jacksgap ♥

Haha ! verdens kuleste tvillinger ever ! Verdt å se på de hvis man trenger noe å le av

Jeg ser også på mange andre som : Jayme dee, Eldoode, NikkieTutorials, Danisnotonfire og mange andre for jeg synes de er drit kule !

Nå skal jeg kose meg med te og fortsette å se på youtube ♥ hadeeeeeee ♥ 

lang helg

Hallo alle sammen ♥

Nå er det en stund siden sist, men prøver å oppdatere innimellom.

Denne siste uken har vært ganske så hektisk. Mye å gjøre, mye å tenke på og mye skole, men heldigvis ble det fort helg, og godt var det. Begynnte helgen med å rydde og vaske hele leiligheten. Var ikke det mest gjennomtenkte siden vi skulle ha fest her på lørdagen og det så værre ut enntidligere. Våknet med honneycorn i fjeset og mellom tærene. Haha ! Men har en fantastisk kjærese som måtte hjelpe så det gikk ganske fort.
Har nå fått bursdagsgaven av han, og må bare si at de er døds bra og jeg er kjempe fornøyd. Fikk også ganske mye i går siden det var bursdagen min vi feiret. Kommer bilder mest sansylig i morgen.

Nå skal jeg bare ligger her å se på den nye serien jeg følger med på. Den heter The Killing (Who killed Rosie Larsen) og er kjempe bra. Så hvis du liker sånn spennendes draps serier så er den verdt å se.

(Du finner den på Netflix også)  

Så håper jeg husker å legge ut bilder ! 

Innkjøp

Hallo alle sammen ♥

Skal si det var godt med fri i dag. Fikk faktisk sove for en gangs skyld. 

Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder av det jeg kjøpte på IKEA jeg, siden det skulle vært gjort for lenge siden og jeg aldri fikk lagt ut bildene. Tar i tillegg med noe jeg byttet til på Kremerhuset. 

hehe. jeg er veldig glad i is og isbiter...sååå..

Disse to boksene. Synes fargen var kjempe søt, og jeg trenger noen oppbevaringsbokser til diverse småting. Skal ha sminke i den ene tenkte jeg og i den andre ligger foreløpig Marcus sine playstation kontroler og ledninger og alt det der! Godt å slippe å se på det hele tiden ♥

Nytt sengesett. Trengte noe nytt. Det var ikke veldig fint, men jeg skal jo bare sove med det. No big deal.

hehe. Kluter til oppvask og lignende

Til å ha bestikket i etter vask. Mye bedre å ha de der i stede for å legge de på en klut på benken. Da blir alt så vått.

Disse kjøpte jeg egentlig til å ha bomullsdotter og q tips i, men nå som jeg får sminkebørster snart kunne jeg jo hatt de oppi her? 

Disse to falske blomstene her betalte Marcus for meg. Jeg har lenge hatt lyst på blomster, men jeg kan ikke passe på sånne ting. De hadde dødd etter bare noen timer ! Så disse passet bra da 

Denne her synes jeg bare hadde vært fin til pynt,sååååå. Da blir det pynt ♥

Resten er bilder av det jeg fant på kremerhuset. Jeg fikk en bursdagsgave derfra, men det passet ikke veldig godt inn til resten, så jeg gikk for å se om jeg kanskje kunne bytte det i noe.

Dette var det jeg fant ♥

Disse synes jeg var litt søte til pynt. Og etter å ha funnet de andre tingene hadde jeg sånn 10 kr igjen til gode, så jeg bare tok de med også.

Denne her er til å ha lys i. Synes den var så søt med den rosa sløyfen på.

Og se her da ! en ROSA Buddha ! Det er jo rene himmelen for meg ! 

Jeg elsker Buddha og har nå 5 Buddha statuer, 1 bilde og et kort. Haha. Synes de er så søte. Så nå denne i tillegg var rosa, da var det egentlig bestem at den skulle være med meg hjem ♥

 

Det var det jeg hadde å vise dere i dag. Nå skal jeg pakke litt til festivalen jeg skal på i helgen også skal jeg på besøk til Marcus. Ha en kjempe fin dag ♥

 

 

Tatovering?

Hallo alle sammen ♥

Tenkte bare å skrive litt om hva jeg har gjort i det siste. Som noen vet har jeg endelig blitt 18 (01.02.13) hihi, merker INGEN forskjell i det heletatt ! jaja, men det å vite at jeg kan gjøre ting jeg selv vil uten å hele tiden få tilatelse er kjempe godt. Jeg har ikke fått så mye enda, men fikk noen kjempe fine klær av mamma og de og av verdens BESTE kjæreste i verden får jeg snart Mrs bunny brushes. Sminkebørster fra Sigma ! og jeg kan ikke vente til jeg får de og endelig kan bruke dem. Jeg har ikke eid et helt essential kit med sminke børster før så dette er jo nermest en drøm !

Vet det er LENGE siden de ble laget, men jeg bare elsker de !
Ellers så tenkte jeg å gjøre noe for meg selv som jeg har ventet på leeeeenge ! Jeg vil ha min først tatovering, men jeg vil ikke ha noe som er helt meningsløst for meg som en stjerne eller en blomst eller noe, så jeg må nok tenke litt selv om jeg har en liten anelse.

Vil ha noe sånn:

Såååå hvis mamma eller pappa leser dette nåå, SOOOORRYY ♥

noen av de jeg vil ha, er litt mainstream, men det er absolutt ikke derfor jeg vil ha dem.

 

602981_584895358192068_891662228_n_large

Jeg liker disse veldig godt og kunne tenkt meg en. Den gir mening for meg, men har ikke tenkt å forklare hva akuratt i dag. Kanskje en annen dag.

580914_391790834194802_166880013352553_1174924_1084059438_n_large

En pink Floyd tatovering. Haha, det er på en liten måte noe meg og pappa deler litt. For han er veldig glad i pink floyd og jeg har på en måte blitt litt påvirket, og jeg tenker bare på pappa med en gang og jeg er jo VELDIG glad i han ♥

Denne siste jeg kommer til å legge ut laget jeg fort i gimp, men tror dere skjønner tegningen

hehe, dette er det jeg har i tankene for fremtiden. Forhåpentligvis får jeg gjort dette og, slik at det ikke bare blir et lite prosjekt som blir glemt ♥

 

♥ Hva synes dere?

♥ Hvilke likte dere best?

 

 

HATER SSBK?

Det er en GOOOOOOD stund siden jeg skrev innlegget "20 ting dere gutter kanskje ikke visste... seriøst?" og det er såååå mange som tror jeg hater ssbk for å ha skrevet det innlegget og tror jeg gjorde det for å få henne i et dårlig lys, men det er ikke sant i det hele tatt. Grunnen til at jeg satt meg ned for å skrive innlegget var pga at jeg fikk inspirasjon til å si min mening. Ja, jeg var litt uenig med det hun skrev, men også veldig enig og skjønte poenget hennes. Alle har vel lov å ha sine meninger ?

Selv leser jeg bloggen hennes hver dag og får så UTROLIG mye inspirasjon. Synes faktisk det er rart at hun ikke er lenger oppe på listen. Bloggen hennes er kjempe bra og Sofie virker som en utrolig grei jente!

Jeg får litt dårlig samvittighet jeg. 

www.ssbk.blogg.no 

 
helgen

Hallo ale sammen ♥

Denne helgen har vært veldig fin. På fredag var jeg hos mamma, og det var veldig koselig. Vi spiste grøt og snakket mye og bare koste oss.

Resten av helgen har jeg vært med Marcus. Vi var på Ikea (kommer innlegg om det i morgen) Jeg kjøpte ikke så veldig mye, men jeg gleder meg til å bruke alt.

Jeg har et lite prosjekt jeg vil gjøre. Jeg vil ha en sminkepult i stuen i stede for å ha alt på badet. Det blir litt rotete der når jeg ikke har plass til alle tingene og det ender opp overalt. Så jeg vil ha etgjennomsiktig bord slik at det ikke ser ut til å ta så veldig stor plass og den er jo så fin i tillegg. 

PeekabooConsole3QF12

Sånn ser den ut. Dette er litt dyrere da, men jeg har sett et veldig likt på ike som jeg skal lete etter.

Jeg ska også ha et speil over med noen lys rundt. 

noe sånt. Synes det er så fint ! Så får spare litt penger da. hehe..

 
Give Your Heart a Break Cover

Hallo ♥

I dag har jeg holdt meg hjemme for det føltes som om hodet mitt skulle sprenge ! Helt seriøst ! Men dum som jeg er satte jo jeg meg med pianoet og begynnte så smått å synge, så nå er stemmen min helt gåen. Jeg fikk laget en sangvideo til dere. Denne gangen ble det Demi Lovato sin Give Your Heart a Break. Den er kjempe fin. Demi er en utrolig flink artist og en utrolig god rollemodel. Så her er min cover av den: 

Litt sår i stemmen til tider, men men. 

Hva synes dere ? ♥

 
2013 here I come !!

Hei alle sammen. 

Dette med bloggingen gikk ikke helt som planlagt. Verden min har liksom gått litt under føler jeg, og dagene føles lengre og tyngre. 

Onsdag mistet en gammel venn av meg livet i en ulykke. Dette satte store spor i meg og mange andre. Det blir så feil når noen i så ung alder bare skal.... Forsvinne så fort. Det er helt uvirkelig. Begravelsen var veldig fin og det kom mange for å ta farvell for siste gang. De siste ukene har egentlig bare vært veldig lange. Det er mørkt og kaldt ute og humøret er liksom ikke på topp da. Jeg klarer likevell fokusere på skole og karakterene holder seg, men jeg føler jeg hele tiden må gjøre det perfekt for at jeg skal komme meg noen vei. Jeg vet jeg ikke er den dårligste på skolen og jeg er skoleflink, men det er denne årstiden da, som man på en måte blir uvenn med og egentlig bare vil skal forsvinne fort. 

Det er denne tiden på året jeg egentlig skulle ønske bare forsvant med tiden. All snøen, isen og mørke gjør meg så utslitt. Selv om det er en veldig fin årstid er den ikke helt for meg. 

Så her sitter jeg da, forkjølet som bare det med snufsen nese, hodepine, ikke småksløker og over hode ingen luktesans og prøver å tenke litt positivt. Selv om det virker veldig vanskelig er det fortsatt mye jeg ser frem til. Her er noe jeg virkelig gleder meg til ! ♥

1. 18 års dagen min !!! som er om nøyaktig 11 dager (eller 10 og 1/4) Gleder meg til å endelig henge med gode venner å være litt mer sosial enn vanlig.

2. Vinter festivalen på voss! Blir kjempe gøy. Dette er en festival for kor i Bergensområdet. Blir syykt gøy og gleder meg til å bruke tid sammen med fantastiske mennesker og bare være meg selv 100%
3. Vinter og påskeferie. Jeg elsker ferier og jeg elsker å slappe av, men jeg håper på litt ski også.
4. også er det såklart sommerferie. Hvem liker vel ikke sommerferie? Håper virkelig det blir sol da ! Hvis ikke vet jeg om en jente som kommer til å sitte inne å grine i 2 måneder (og sikkert lenger enn det) Men først var det bare å komme seg gjennom eksamen da.. 

 

5. Bruke mer tid med min kjære og vakkre kjæreste ♥
6. The Hunger Games - Catching Fire 

Det er vel det jeg kommer på som jeg gleder meg virkelig til. 

Q:

♥ Hva gleder du deg til i 2013?
 

 

øve øve øve !

hallo alle sammen!

Denne helgen har vært super fin ! Har kost meg sammen med Marcus ♥ Det eneste vi har gjort er å se film og kost oss sammen ! 
På lørdagen gikk vi å badet i badeland ! Bare for å ha noe å gjøre på. Det var kjempe koselig. Kunne ikke ta noen bilder der siden det ikke passer seg så veeeldig å ha med kamera :(

Nå sitter jeg her å skal begynne å øve til samfunnsfagprøve ! Hater det, men det må gjøres. 

Vet ikke med dere, men jeg konsentrerer meg mye bedre hvis jeg har noe godt å spise eller drikke, så jeg sitter her med ifa og kakao ! Blir ikke noe bilder for pc'en vil ikke finne minnekortet D: Håper det ordner seg snart !
endelig tilbake

Hallo alle sammen !
NÅ har jeg hatt en laaaaaang pause fra blogging. IGJEN ! men jeg har måtte fokusere mer på meg selv og jeg ville ha en liten "juleferie" men nå er jeg tilbake tror jeg <3 med MAAAAASSE inspirasjon. Som dere ser har jeg nytt design, headderen var med til designet, men kommer ikke noe ny headder med det første. Haha, må lage en først. Trege meg. Jaja, skal samle sammen noen bilder fra juleferien og slikt sånn at jeg kan dele med dere ♥ Jeg har i allefall hatt en fantastisk fin jul ♥
Don't you worry child Cover

Hallo alle sammen ! Ny cover. Denne gangen er det Don't you worry child.
 

Denne er til verdens beste mamma ! Er så utrolig glad i deg mamma ♥

London presang

Hallo søte små ♥

I dag kom farmor og farfar hjem fra en flott uke i London. Og de hadde med seg to supersøte ting hjem til meg:


Dette er da en hue med sjal og votter/lommer i ett c: Synes den er kjempe søt og den varmer også veldig godt ♥


Og siden jeg er så glad i kakao, så passet denne veldig godt til meg ♥

 
 

Safe and Sound Cover

Hallo mine kjære ♥

Her en enda en ny cover, vet det ikke er lenge siden, men det ble tatt opp på en TenSing øvelse denne uken, så jeg tenkte jeg bare skulle dele den med dere ♥ 

Litt feil spilling på pianioet en gang, men sånn går det bare. Dere hører sikkert Charlotte og Henny litt i bakgrunnen ♥

Hva synes dere ?
Hercules cover !!!!!!

Hallo alle dere søte ♥

Veldig kjedelig dag i dag så jeg tenkte jeg skulle lage ny cover til dere. Det ble en Disney sang denne gangen fordi jeg hadde en sånn dilla på disney sanger :D

Så fra en av mine top Disney filmer; Hercules. I Won't Say I'm In Love ♥ 

Hva synes dere ?? ♥

Del gjerne videre :-* 

 
Jeg har laget !!

Hallo alle sammen ♥

I dag har jeg laget en topp (peplum top) helt selv. Jeg fikk bare ett sånnt kikk for ikke så veldig lenge siden, så jeg kjøpte stoff og det jeg trengte, også lånte jeg symaskinen til farmor.

Her er resultatet:Sløv i tryne !

Jeg er ikke noen mester med symaskinen, men jeg gjorde et forsøk. Ble ikke det beste resultatet i ryggen pga glidelås. Det var litt vanskeligere å sy på

Også farget jeg håret i går. så dette er resultatet, er ikke helt den fargen som er på bilde pga redigering ♥ 

Hva synes dere om toppen ?

 
 

 

Farging av hår

Hallo alle sammen ♥

Lenge siden jeg har blogget igjen nå. Sier hele tiden jeg skal bli flinkere, men det skjer jo aldri !

Jaja, har ikke hatt så mye å blogge om, for det skjer jo aldri noe her. Uansett, nå skal jeg farge håret mitt, for jeg er lei av grå ettervekst ! Den ser i allefall grå ut ! 

Hehe, så nå skal jeg farge det, men tenkte å prøve en annen farge for å se om jeg kanskje liker den bedre ♥ Liker godt den eg har nå, men vil prøve noe "litt" mer rødt. IKKE mye, men bare for å se hvordan det blir. Håper på det beste. ! 

Legger sikkert ut noe bilder etterpå :D 

 


Den lukter foresten UTROOOLIG GODT !!! Elsker den. Lukter litt snop egentlig ♥
Skummelt

Hallo alle sammen ♥

Nå er det ikke lenge til Idol audition D: Eller Precast.... Er kjempe nervøs.. Er alltid litt nervøs før jeg skal synge forran folk, men nå er det liksom blodig alvor. 

Jaja, jeg tror jeg vet vet hvilken sang jeg skal synge, men vet ikke helt. Jar of hearts, Century eller nobodys perfect (jessie j)

Ellers har jeg dat veldig bra. Har hatt besøk i dag av mamma, mine to yngre søstre og farmor og farfar. Vi koste oss med eplekake og is ♥ 

Prøver å skrive litt sanger jeg, men dere som kjenner meg vet at jeg er veeeeldig utålmodig CX 

jaja, får vell bare lære å bli litt tålmodig da.... ♥

Me snakkast ♥
kremmerhuset

Hallo alle sammen ♥

I dag hadde vi en ganske så kort dag på skolen. Vi begynte som vanlig klokken 8.00. Såklart så var det problemer med skyss. Sjåføren var allerede flere minutter bak sin rute, og da vi kom til Åsane terminalen, gikk han for å dra på toalettet. Det var egentlig greit nok. Må man så må man, men de han kom tilbake skulle han jo snakke med en annen buss sjåfør... Sto der sikkert i 10 minutter før han så på klokken og begynte å stresse. Jaja, kom ikke så veldig sent. 

Vi tok klassebildet og portrettbilde klokken 9 før vi dro til byn. De andre i klassen dro på kino for å se Tina og Bettina The Move, men jeg har sett den allerede, så jeg dro på Kremmerhuset for å bytte litt ting jeg hadde fått ♥ Ble møtt av verdens hyggeligste dame som var veldig hjelpsom. (det er slike folk man vil møte på. Ikke sure buss sjåfører)

Så her er det jeg byttet i :


Så nå sitter jeg hjemme med skikkelig næringsrik og sunn mat. Må jo være lov å kose seg litt av og til. Kan ikke bare spise knekkebrød ♥

Senere er det TenSing som står for tur, blir godt ♥

♥ Hva synes du om tingene ?
IDOOOL !!

Hallo alle sammen !

Nå er det leenge siden nå ♥ 

Jeg er sikkert verdens VERSTE blogger ! men jeg skal igjen gjøre et forsøk. 

I dag meldte jeg meg på Idol 2012 og jeg er kjempe spent. Lurer på hvordan det er. Så den 5 Oktober, skal jeg på Precast-Audition som er en audition for om du kommer videre til det som kanskje kommer på tv. Gleder meg masse, men kvir meg også VEEELDIG !!!

Jeg har laget ny header for de som ikke så det, her vises rødfargen i håret mitt mye mer. Og som mange spurte om, så har jeg også bilder til dere av min fine lille leilighet. Jeg hadde besøk av mine fine jenter på fredag, og fikk masse fint, men har ikke hatt sjangs til å ta bilder av det enda, men det kommer. Her er i allefall litt bilder:

min fine Monroe ♥ Man må bare elske henne !


Fine gitaren ♥innsyn av mitt lille kjøkken (lite dukkehus) 

Min fine døøør Det var noen bilder fra leiligheten ?

♥ Hva synes du ??

♥ Likte du headeren ??

 
 

 

 

ENDELIG

Hallo alle sammen ♥

Nå er det virkelig lenge siden sist ja. Siden sist har jeg flyttet for meg selv og trives godt med det. Savner såklart hjemme hos mamma og, men det var godt å endelig å være litt alene også.

Grunnen til at jeg ikke har blogget, er pga at jeg ikke har fått nett enda, men det er på vei og er sikkert ikke så lenge til før det er oppe å går. Har ikke noe bilder av hybelen enda, pga at det ser ut som en liten byggeplass akkuratt nå, men det kommer seg, og jeg er veldig fornøyd ♥

Jeg har også farget håret rødt :D

Ble VELDIG fornøyd !!

Det ser helt anerledes ut i virkeligheten, men er litt likt på bildet ♥

Nå sitter jeg hos mamma og er barnevakt mens de andre ordner til konfirmasjon til min søster. 

Så var det ungemødre og apelsinjuice på meg :D Ha en fin fredags kveld alle sammen ♥

 
Flyttet

Hallo !

Lenge siden jeg har skrevet ett innlegg nå, men jeg har ikke hatt nett. (foreløpig)

Men jeg har FLYTTET for meg selv !!!!! ♥

Pga skole så må jeg bo litt nermere, for jeg nekter å stå opp i 4 halv 5 tiden hver dag og ikke være hjemme før i 7 tiden.... Hade sosiale liv liksom, så da ble det flytting på meg.

Kan sikkert legge ut noen bilder senere eller noe, for å vise hvordan det ser ut.

 

Ellers har det ikke skjedd så mye nytt. 

Er på besøk hos mamma og er barnevakt for søstrene mine :) Skal spise taco og kose oss viii ♥

 
Skrivesperre

God kveld alle sammen ♥

I det siste har jeg hatt skikkelig skrivesperre... Som dere sikkert skjønnte med tanken på antall blogginnlegg siden jeg reiste på seminar i Ålesund (0 innlegg) 

Sa jeg skulle prøve å skrive noen korte innlegg, men det har ikke vært tid nesten. Alt skjer veldig fort der oppe, og man har nesten ikke pauser. Men jeg kan fortelle dere litt om hva jeg har drevet med der oppe.

Først og fremst er jo TSS et seminar (jeg gikk på direksjons seminar, men man kan også velge andre som solo, band, musikalskledelse etc.) 

Bussturen opp tok jo 9 timer og var KJEMPE KJEDELIG. Fikk litt tid sammen med med iPoden min og hadde noe å lese på, så det føltes som om tiden gikk mye fortere enn den gjorde. Nå jeg kom frem, sjekket jeg meg inn og havnet på rom med to herlige jenter. Guro og Stine. Vi ble godt kjent ganske fort og trivdes godt sammen. Første dagen er det ikke mye som skjer. Man spiser kvelds og drar på åpningsshowet. Det er egentlig alt som skjer. Dag to begynner man rett på seminarene. Etter frokost og fokustimer er det da klart for kurs. Dette kurset hjalp meg masse !! Hadde verdens beste "lærere" og de er jo super morsomme i tillegg. Det er egentlig det samme som skjer hver dag. Men innimellom hgar vi gjerne noe gøyt. Som for eksempel "Kampdagen" Hvor alle som er deltakere blir delt inn i tre lag og skal lage dans og heiarop på husker ikke hvor lenge, men etter det skal man konkurere i forskjellige aktiviteter. Vi har 10 utvalgte som skal inn i ett "bur" hvor de har leker som ballongleken o.s.v CX Kjempe kjekt. Også er det dommere som gir poeng osa. Og det laget jeg havnet på vannt jo :D Havnet på vinnerlaget i fjor også. Så det var jo et +
Ellers drar man på en strand (flø) hvor vi griler, og har gudstjeneste (dette er da kristent for de som lurte) Også hadde vi fritt frem kveld, hvor de som vil, kan meldie seg på og vise sitt talent til resten av oss. Jeg meldte meg da på for å synge Safe And Sound av Taylor Swift, og tror dere ikke jeg klarte å spille feile akorder på pianoet da ? CX Ble mye rot, men jeg fant ut av det til slutt. (kommer video senere) Meg og Guro fremførte også noe. Jar of Hearts acapella (kommer video) Var kjempe gøy og det er noe jeg kommer til å huske kjempe lenge.

Skal ikke fortelle så mye annet, men konserten ble kjempe bra !! (kommer KANSKJE video. Det tar veldig lang tid å laste opp, men jeg skal prøve) 

Det var kjempe kjekt å se alle sammen igjen fra i fjor og det var kjempe koselig å møte mange nye mennesker ♥

Så som dere hører, har jeg hatt det ganske travelt i det siste, men nå er jeg hjemme igjen :D 

God natt alle sammen ♥

 
TSS

I morgen klokken 07.00 reiser jeg til Ulsteinvik for å dra på TSS. Skal ta bussen klokken 08.00, og kan ikke si jeg er klar for å stå så tidlig opp.

Gøy blir det i allefall. Jeg skal være vekke i en uke, så jge vet ikke helt hvor mye blogging det blir, men jeg skal prøve så godt jeg kan å slenge med noen innlegg ♥

For de som ikke helt vet hva TSS er, så er det et seminar hvor jeg skal lære litt mer om dirigering av kor. Siden jeg er dirigent i et ungdomskor. Så det er som et lite kurs som varer en uke. Veldig gøy, og jeg gleder meg masse til å se alle fra i fjord !

 
Mobbing ! Speak up

Tenkte jeg skulle skrive om noe litt seriøst i dag. I det siste har jeg tenkt mye på dette temaet: Mobbing. Det er noe som skjer rundte deg hver dag. Selv om vi kan kanskje ikke ser det, så skjer det.

Mobbing skjer over alt. Både på skolen og etter skolen. over nettet, sms og via hva man sier til hverandre. Selv om man ser i forskjellige filmer at mobberne stjeler maten eller lunsj pengene til mobbeofferet, betyr det ikke at det er dette som foregår. Mobbing i dag har mye med ord å gjøre. Folk som sprer rykter om en eller som slenger en full i drit. En som får deg til å føle deg som.. Som om du ikke betyr noe.. Jeg vil si at ord sårer mest. Selv om de kommer fra venner som ikke mener det de sier. Det sårer. Og dette skjer vel mest over nettet. Hvor folk kan være anonyme, og si akkurat det de mener, uten å helt tenke på konsekvensene. Hvert år er det ca 100 unge mennesker som tar sitt eget liv på grunn av mobbing. Er dette rett? Er det rett at de skal føle en så intens smerte inni seg på grunn av hva andre sier, at de skal ville ta sitt eget liv på grunna av det? Selv har jeg ikke blitt mobbet noe serlig. Såklart, jeg hører folk snakke om meg bak ryggen min, kaller meg navn, sier ting til andre som ikke er sant, men det er langt i fra det samme. Når jeg får høre om det, tenker jeg mye på det. Jeg klarer ikke helt snakke med noen om det, men jeg har en bok, hvor jeg skriver ned alle følelsene mine rundt det, og det hjelper for meg. Såklart har jeg venner jeg snakker med, og en fantastisk kjæreste som alltid hører på hva jeg har å si. Hva skulle jeg gjort uten dem? :)

Men dette er såklart langt i fra skikkelig mobbing. Jeg så en film på youtube som jeg anbefaler alle å ta seg tid til å se:

 

Den er utrolig bra, og gir et inntrykk om hvordan det er å være offeret. Den er også veldig trist så jeg ville ikke sett den en dag man er veldig glad, for den kan ødelegge dagen din helt.

Hvor mange kan med hånden på hjertet si at de har sagt noe stygt om en person, over nettet eller face to face? Eller bare bakssnakket noen?

Har ikke vi alle? Jeg har, selv om jeg vet hvor mye det sårer å få høre at noen har gjort det om deg selv.

 

Jeg har egentlig ikke så mye å si, annet enn at man må tenke seg om før man sier noe... Og til dere som blir mobbet:

Blokker mobberne fra eventuelle sider hvor de kan skrive til deg, som på facebook og lignende. Si ifra til en voksen, selv om det gjerne er VELDIG vanskelig. Jeg vet det. Det er ikka alt som er like lett å snakke om. Man vet liksom ikke hvordan de reagerer.. Man kan også ringe for eksempel røde kors kontakttelefon for barn. Dette er gratis fra både fasttelefon og mobiltelefon. Samtalen blir ikke vist på telefonregningen, og dem man snakke med, kan heller ikke se nummeret ditt. 800 333 21.

Det hjelper ikke å holde det for seg selv. Noe må gjøres. Vi kan ikke bare sitte å se på at flere og flere tar sine egene liv på grunn av det... Det er ikke rett.. 

Det var egentlig det jeg hadde på hjertet for denne gang ♥

Håper så mange som mulig ser filmen, selv om den er litt lang... O det hadde vært fint om dere delte den videre slik at så mange som mulig kan få sett den.

 
sol og varme

Hallo alle sammen ♥ 

I dag er det fantastisk vær ute. Endelig litt sol og varme. Var kjempe godt å kunne ligge ute med et stort glass vann, isbiter og høre på musikk. DETTE er livet !

Tumblr_m6ebeh2hm91r5f0jbo1_500_large

Nå må jeg bare bli litt brun til en forandring ! Vet ikke hva det er med kroppen min jeg, men brun blir jeg ikke. Blir aldri brun :(

 

Tumblr_m6uzh2auym1ry21vqo1_500_large

i dag skal jeg til min aller aller beste venn, Ida Marie  ♥ Skal være der mens mamma reiser til Tyrkia (UTEN MEG !!) 

Jaja, da får jeg jo vært masse med Ida, så det kommer noe positivt ut av det. GLEDER MEG MASSE MASSE :D ♥

Tumblr_m6v1pd2yrr1racnjro1_500_large

Glad jeg har det jeg ♥

 

Q:

♥ Får du sett din beste venn mye i sommer, eller er du veldig travel som meg ?

 
Ny headder og kos

Hallo igjen alle sammen ♥

Nå har jeg lagt inn nytt design. Måtte ha noe som var litt mer sommerlig følte jeg. Så jeg fant dette søte blomster designet og falt pladask for det med en gang :D 

Hva synes dere? Søtt sant?  ♥

 

Nå sitter jeg her med min søte lillesøster, Emilie. Har litt kos sammen før jeg flytter og før vi skal på ferie fra hverandre. Kjempe kos å sitte å snakke sammen og ha det fint.

Vi har spillt litt kort, og nå bare sitter vi her litt ♥

Her er noen bilder vi tok i dag CX


Meg og godjenten sier natta til alle mine kjære lesere ♥

 
kino kos

Hallo alle sammen ♥

I dag har jeg vært på kino med heeeeele familien ! Vi så Istid 4.

Trodde egentlig den ikke skulle være så voldsomt bra, men den var faktisk bedre enn forventet. Siden mange animasjonsfilmer blir veldig dårlige etter jo flere de lager (som for eksempel Shrek !!!!!), men et var mye morsomt og mye de sikkert kunne gjort bedre Alt i alt likte jeg den veldig godt.

Og Dagfinn Lyngbø passer jo PERFEKT til Sidd !! ♥ 

 

 

Terningkast :

 

Senere i dag skal i ut i Breivik å spise med resten av folket i fine været . Blir sikkert koselig dette :D

 

♥ Har du sett Istid 4?

♥ Hvilket terningkast ville du gitt?

 
 

 

"20 ting dere gutter kanskje ikke visste......" SERIØST ??

Seriøst alle sammen?

Nå sikter jeg seriøst til veldig mange jenter her. 

Jeg har nå lest ett blogginnlegg av ssbk.blogg.no hvor hun skriver om 2hvordan gutter skal være" etter det jeg har skjønt. Dette er jo så klart hennes mening (og sikkert mange andre jenter sin)

Innlegget: http://ssbk.blogg.no/1341612202_20_ting_dere_gutter_k.html 

Jeg mener selv dette er HELT feil. Grunnen til at jeg skriver dette er pga at en venn av meg skrev dette på facebook:

"Litt morsomt hvordan enkelte av jenter deler en link hvor det står "20 ting som dere gutter ... osv" og sier under at dette er noe dere kan lære av... dere må ikke forvente at alle gutter skal være så jævla perfekte! no offence men noen av dere er ikke så forbanna perfekte selv! slutt og hakk ned på oss og forvent at alle skal være "Mr.Perfect" noen av oss prøver faktisk noe helt jævlig hardt på og være så god som mulig! tenk litt på det til neste gang.

Takk for meg."

Synes han har rett jeg. Vi jenter er veldig nedverdigende overfor gutter for tiden (så klart ikke alle)

Husk at dette bare er min mening :)

Tenkte jeg skulle si min mening om dette jeg :)

1. Ja, jenter liker helst å bli kalt nydelig eller vakker i stede for hot og sexy. Selv liker jeg det best, men man kan ikke forvente at gutter alltid skal vite hva man liker best, da kan man SI DET TIL DEM slik at de er klar over det, og da skal dere se at dere er både vakker og nydelige alle sammen.

 

2. Små ting er veldig vanskelig å legge merke til, selv er jeg veldig dårlig til det. Når noen har klippet seg er jeg den siste som legger merke til det. Selv om en gutt ikke legger merke til det betyr det ikke at de ikke synes du er pen.

 

3. HVEM LIKER VELL EN PLAYER. Vi er ikke noe bedre selv jenter. Det er ikke bare gutter som er playere her i verden, så slutt og lat som om det bare er gutter som gjør feil her i livet.

Tumblr_m51kroo3mt1qm7w1to1_400_large

 

4. Så klart er det mange som er stille. Det kan komme av mange ting, selv er jeg ganske sjenert rundt folk og liker litt stillhet innimellom. Vi er alle forskjellige. Så ikke tro han er uinteressert i dere, kanskje DU bare må få i gang en samtale selv slik at stemningen blir litt bedre :)

 

5. Denne gidder jeg nesten ikke snakke om en gang. JENTER hvor mange ganger har vell ikke dere gjort dette også? Kanskje han bare tenkte på deg der og da og ville få det ut? Det betyr ikke at han ikke kommer til å si det samme face 2 face.

 

6. Alle liker jo folk som smiler, man blir selv glad hvis man er med positive mennesker. Kanskje vi jenter må smile mer når vi har mensen og :P

 

7. Dette gjelder vell egentlig begge kjønn. Vi må begge bli flinkere å gi komplimenter for ting man legger merke til. Har han barbert seg for deg, ikke si "DET VAR PÅ TIDE" si heller at han var fin og at du er glad i han :)

 

8. gjelder begge kjønn. Er ikke alle som liker å bli kilt da, men det hjelper å le litt innimellom, men ikke forvent at han ALLTID vil være like glad eller opplagt nok til å kile deg, bare det å ligge inntil hverandre kan gjøre at man føler seg trygg på hverandre.

Tumblr_m46e76njjk1rwp1vmo1_500_large

 

9. Vise følelser gjør man hele tiden, enten det er å gråte sammen eller fortelle hverandre at man er glad i hverandre. 

 

10. Det er mange som har dårlig selvtillit. Både gutter og jenter. Det at man ikke føler seg god nok for hverandre er helt normal, og må bare jobbes med. Alle forhold må jobbes med. INGEN ER PERFEKTE. Det tar også tid å føle seg trygg på hverandre, men etter hvert vil det føles mer naturlig. Gi ham litt tid til å vise personligheten sin. Spesielt hvis han er litt sjenert.

 

11. Det er sikkert ikke lett å være gutt heller. Innlegget på bloggen jeg sikter til legger mye press på gutter og utseende og personlighet. Det går rykter om gutter og, ikke bare jenter. Det å bi kalt homse er heller ikke så godt for selvfølelsen regner jeg ,med, så vi jenter må også passe på hva vi sier.

Tumblr_lobw7zltyu1qha1zdo1_500_large_large

 

12. "Det har blitt sagt at jenter tenner på gutter som er flinke med barn, trener, har en fin klesstil, kan lage mat, spiller trommer/gitar, synger o.l - og det er sant! Så gutta - sett i gang!" Denne hater jeg spesielt. Selv om ikke gutter kan spille gitar eller trommer, eller ikke kan synge betyr det ikke at han ikke er en fantastisk gutt. Hva om en gutt tenner på jenter som har store pupper eller helt flat mage (BARE ET EKSEMPEL) og du selv ikke har det. Hadde ikke du følt deg litt trist da, hvis du ikke hadde den perfekte magen eller puppene????? Selv trener jeg ikke selv og er ikke fornøyd med kroppen min. Er veldig usikker på meg selv, men får høre hver dag om hvor fantastisk jeg er og hvor nydelig jeg er. Dette setter jeg stor pris på, og det hjelper. Synes denne jenten rett og slett er litt kresen. (min mening)

 

13.  JUSTIN BIEBER. Selv er jeg veldig glad i JB, men kjæresten min der imot liker han ikke i det hele tatt, men dette respekterer jeg. Han har selv et band han liker veldig godt, som jeg ikke kan fordra... Men vi ler av det og ser veldig ofte humoren i det, selv om det går litt langt til tider. Det er ikke noe farlig å ha forskjellig musikksmak. Vi er forskjellig, og vi kan ikke forvente at han skal være like glad i JB som han er i deg.

 

14. Noen kan kjøre bil, andre kan ikke Samme med både gutter og jenter.

 

15. Filmvalg og kosekvelder med din kjære. Når det kommer til filmvalg går det fint an å finne noe begge vil se, selv føler jeg at jeg ofte velger filmer selv, men spør om hva han vil se. Bli enig om noe, ikke forvent at han skal holde seg våken gjennom 2 timers kliss.

Tumblr_m4pqsmhjix1r0pj8ao1_500_large

 

16. Når jenter er sure, er vi veldig sure og er lett irritabel, da blir de rundt oss irritabel også. Vi må ikke bli mer sint av den grunn. Hold sinnet inne og ikke la det gå utover andre.

 

17. Alle liker å bli lagt merke til og vite at folk vet hva du heter. Det å bruke navn i setninger er en fin ting, men også veldig vanskelig å huske på. Hvor mange ganger har vel du gjort det selv???

 

18. "SLAPP AV" like gale for begge kjønn. Merker på meg selv at jeg sier det ofte, selv om jeg vet hvor irriterende det er. 

 Tumblr_m127xqglyq1r5fj23o1_500_large


19. Hadde han spurt om du ville være med på lan hadde du nok skreket NEI ! med en gang. Hadde du ikke?? (Mange jenter i alle fall) Ikke forvent at det er drømmen hanns å være med på shopping sel vom det høres koselig ut.

 

20. Sex press er det ingen som liker. Kanskje mange gutter og som føler seg presset. Selv føler jeg at samfunnet rakker mer ned på gutter og sex press enn jenter. Dette er veldig dårlig gjort.

577644_296007533820075_100002324931390_644110_1681954389_n_large

251910_384150818312067_1659988516_n_large

 

Ble veldig langt innlegg, men måtte få sagt min mening. Så klart er det mange som har et bilde om hvordan man vil en gutt skal være, men man kan ikke forvente at han skal forandre seg for deg. Det blir bare dumt. Vi må slutte å rakke ned på hverandre og synes så synd på oss selv. Vi er ikke de eneste i verden som har problemer. Tenk på guttene også. 


 

Men nå vil jeg ikke at dere jenter skal føle at jeg rakker ned på noen på noe som helst måte. Ikke på Sofie (ssbk.blogg.no) heller. Det har med egne meninger å gjøre og det må vi respektere, men pass på hva dere sier. 

 

Elsker dere alle sammen 
Tegning

Hallo alle sammen ♥

Enda en slapp dag i sommerferien. Har bare vært hjemme jeg. Tegnet litt og hjalp mamma litt med huset (litt....) ♥

(Final Fantasy for de som lurte ↑ )Hva synes dere ?? C: 
Sommerferie

Endelig !

Nå er det sommer dere ♥ Kjempe godt å kunne få litt fri fra en ellers så hektisk hverdag med skole.

Er veldig lenge siden jeg har blogget nå, vet det. Har bare ikke noe å blogge om. 

Ferien min begynte torsdag forrige uke. Jeg sang på skole avsluttningen, så video av sangene kommer senere i dag eller i morgen :)

Ellers i ferien frem til nå, har jeg kost meg med verdens beste kjæreste som var syk stakkar ♥

 

Men som jeg sa, så har jeg lite å blogge om. Så hvis dere er grei, så fortell meg hva dere vil lese om.
Price Tag Cover med Anniken

Hallo alle sammen !

Nå har jeg og Anniken laget cover :D Vet det er lenge siden jeg har blogget og sånt, men her er den i allefall : 

Hva synes dere ♥
Ny headder

Hallo alle sammen :D

Nå har jeg laget ny headder og nytt profilbildet på bloggen. Hva synes dere? Tenkte å holdet det veldig lett.

Skal spille litt start the party med Ida nå :D
Fotoshoot med Ida

Hallo alle samenn !

Nå er jeg endelig med men beste venn igjen ! Er så lenge siden jeg har vært med henne nå ♥ Kjempe koseliiig ♥

Så vi gikk nå ut og tok noen bilder vi :DHva synes dere ? ♥

Nå skal vi kose oss resten av helgen :D
Shake it out

Hallo alle sammen !

Vet at jeg ikke har blogget på sånn år og dag, men har hatt mye å tenke på.

Men skal prøve å bli flink igjen.

Har i allefall ikke gjort så mye i det siste da, så er ikke mye å fortelle om, men jeg har fått ny yndlingssang ! 

KJEMPE FIIIN! vet at sikkert mesteparten av dere ikke liker Glee, men dere må gi den en sjangse ♥
Summer time

Hallo alle sammen ♥

Det er ingen tvil om at det snart er sommer. Været har vart knall fint de siste dagene! Da er det på tide å dra frem sommer klærene snart, og gjemme bort store jakker og sko. 

I går kvel begynte jeg mitt lille prosjekt :

Jeg hadde en gammel bukse fra BikBok, som jeg aldrig brukte. Den klippet jeg til en shorts for noen dager siden, men jeg syntes den var så kjedelig, og bestemte meg for å pynte den litt.

Så jeg lette over alt etter noe å bruke, da jeg kom over en tights jeg kjøpte i London på New Look (tror jeg). Jeg har brukt den EN gang. Aldri igjen! For når man har den på seg, ser det ut som om man er dekket av blåmerker pga blomstene. 

Jeg klippet til to biter. En til selve shortsen, og en til lommen, og begynte å sy det på for hånd.  Det funket, og man kan ikke se at jeg har sydd det selv :D 

 

♥ Hva synes dere? 

 

 

Kos dere i solen ♥
Kjæreste kos + TopModel

Hallo alle sammen ♥

I dag begynte jeg dagen med at jeg egentlig skulle vaske hos noen, men det ble avlyst. Så jeg fikk heller masse tid til å sole meg i fine været. Senere på dagen fikk jeg besøk av Marcus. Koste meg masse med grilling og kosing, og såklart gårsdagens episode av Paradise siden jeg ikke fikk sett det i går. Er ikke Marcus sitt yndlingsprogram for å si det mildt ;) så jeg var ganske heldig synes jeg. Og for dere som kjenner meg, vet dere sikkert at jeg er stooor fan av PH Dennis, og håper virkelig at han skal komme inn igjen... 

Nå sitter jeg i god stolen min og ser gamle Top Model episoder og drikker eplejuice. KOOOS!!! ♥

 

Dagen i dag

Hallo alle sammen :D

I dag har jeg grillet med familien og kost meg masse ♥

Fikk i tilleg litt tid til å tegne litt igjen. Er lenge siden nå, og prøvde å tegne litt med kull igjen.

Da jeg var kommet over halvveis på tegningen, kom jeg på at den kommer til å spre seg utover da jeg ikke har kjøpt sånn kullspray slik at den ikke sprer seg ut på arket. SMAAART !

Får bare passe ekstra på den til jeg får kjøpt det !

Her er dagens tegninger:Så ikke før litt etterpå at øynene til Marilyn ble litt skeve, men pytt pytt !

♥ Hva synes dere?
Sol og skolefri

Hallo mine søte småtroll ♥

Sitter her ute å sole meg i fine været. Skal si det er godt med fint vær altså, og skolefri til torsdag! Har gledet meg masse til å bare ligge ute å slappe av i solen. Uheldigvis blir det ikke noe sjangs til å ta bilder på en stund... VIL HA KAMERAET MITT TILBAKE ! Føler meg så proppa full med inspirasjon til bilder, men neida!!!Når jeg tenker meg om, så det ikke så godt ut... Var egentlig ikke det heller... ↑

Så bildene blir tatt med mobilden min, som er VEEELDIG utdatert

Så var det spørsmålsrunden da :D

Fortsett å still spørsmål som noen tullinger !! Setter virkelig pris på det ♥

Også har jeg en blogg anbefaling ! En venn av meg skal snart reise til USA. Han har en veldig flott blogg og skriver mye om tankene rundt det å være utveklingsstudent og litt om hverdagen sin. Den er VERDT å lese ! Del den gjerne videre med venner ♥ www.sebastiantilusa.blogg.no 

Fortell meg hva dere synes om den !

♥ Hva gjør dere på i denne solsteiken?

♥ Husk å stille spørsmål !

 
 

Long time no see

Hallo mine søte småtroll ♥

Lenge siden nå. Vet det. Har ikke hatt den samme blogg slysten i det siste. I tillegg har jeg vært syk siden tirsdag :(

Men jeg er på bedringens vei og håper på at bloggingen bli bedre. Derfor spør jeg dere: Hva vil dere se på bloggen min?

Har fått høre ofte at jeg bør ha flere cover sanger og oftere. Vet ikke helt. Tenkte i allefall at jeg skulle ha en spørsmålsunde? Hvis det kommer nok spørsmål. Så det er bare å spørre i vei.

 

Anyhow!

Jeg har jo, som mange ndre fått helt DILLA på We♥it og går ikke en dag uten å bla gjennom timevis med inspirerende bilder ! FÅR IKKE NOK. Bare noen bilder jeg liker veldig godt ! ♥

Og som mange sikkert vet, er kamera linsen min ødelagt...Noe som er helt FÆÆÆLT for da får jeg ikke ut min kreativitet, og det verste er at det blir yrere å fikse linsen, enn å kjøpe ny. Får se hvordan det går. Er merkelig hvor kreativ jeg er når jeg IKKE har skikkelig kamera. Så jeg begynnte å lese igjen :D Egentlig ganske greit. Leste på The Hunger Games som sikert mange vet, og har begynnt på den andre nå. VET DET, det gaår ganske treigt med meg når jeg leser, men når jeg først setter meg inn i det, går det gangske fort. Og nå er ikke The Hunger Games akkuratt kjedelig, så det går fort og greit !

Har en følelse av at dette kommer til å bli en slapp helg, men man må jo ha sånne og :D 

 

♥ Leser dere The Hunger Games? Hvis ja: Hva synes dere om den?

♥ Har dere DILLA på We♥it?

♥ Hva vil dere ha mere av på bloggen min?

Huska å still spørsmål til Spørsmålsrunden :D
 

I <3 it

Hallo alle sammen, og sorry for UTROLIG dårlig blogging. Har ikke hatt noe å blogge om, også har jeg vært veldig opptatt av å lese boken min. Som jeg foresten er ferdig med !

Utrolig bra! Nå er det bare to bøker igjen. For de som lurer så leser jeg the hunger games :D 

Gleder meg til å lese de andre :) 

Ellers i hverdagen har jeg ikke gjort så mye. Min vakre lillesøster, Isabell ble 7 år på torsdag. Tenk så stor!!!! Og i dag har min vakre kusine bursdag også ♥ Vil på en måte ha den hårfargen, men vil fortsatt ikke  ↑

Vil ha sånn  :( ↑

Bare fordi jeg liker barter :D ↑↓Også vil jeg ha sånn piercing !!!!!

♥ Leser du The hunger games? Eller sett filmen?

♥ Er du like hekta som meg? 

♥ Hva synes du om bildene?

 
 

 

EDELIIIG !!

Hallo mine søte småtroll ♥

I dag har jeg endelig vært hos frisøren ! Det var på tide. Og guess what? Jeg har PANNELUGG !!

Ble kjempe fornøyd, selv om jeg måtte klippe ganske mye av lengden ♥

Men nå ser det sunt og fint ut !

 

♥ Hva synes dere ?

 
 

Hummingbirds are awesome

Hallo mine søte småtroll (nå er det lenge siden jeg kallte dere det)

I dag har jeg hatt fri fra skolen, og la meg bare si det.. Det var FANTASTISK ! Sov til ti, spiste en gooooood frokost og satt meg ned for å tegne litt etter jeg hadde stellt meg på badet.

Her er tegningen jeg endte opp med etter ca 5 minutter. Også ble jeg lei av a tegne.

Haha. Ble lei, så den ble ikke så fin, men.

Slenger med et bilde av meg og jeg cx 

I dag skal jeg på TenSing igjen etter en god påskeferie. Blir kjekt :) 
Var det jeg fryktet

Jeg er veldig glad i IKT folk for tiden, men er veldig sinna på meg selv. At jeg klarer å være så dum å IKKe ta backup på pcen er for meg et under... ALLE bildene mine er vekke samt alle fremmføringene mine i nærmeste fremmtid. Vet ikke en gang hva som skjedde annet enn at hard disken var ødelagt, men hvordan? ANER IKKE !!!!! 

Men sånn går det.... Får heller huske de vakkre bildene mine i hodet og håpe på at mesteparten ligger på min søster sin pc. Vet i allefall hva jeg skal gjøre. BACKUP !!!!

ARRRRRRG !! Er så sinnt nå.

Dette er min unnskyldning for ikke å ha blogget ♥ Skal bli flinkere... LOVER ♥
Kresja.....

Nå har jeg klart det utrolige.... Det som IKKE skulle skje. Pcen min har kresja... Noe jeg ikke forstår i det heletatt..... :( blir sykt deprimert. Allt skoleaebeidet mitt er der og alle bildene mine :'( det er kjempe masse minner der som jeg ikke får igjen hvis alt er slettet.. FML !!!!!!!!!!!!!! Håper IKT folka klarer å ordne det i morgen da ... Krysser fingrene for det

- Lizzie

I need a superhero

 "I Need A Superhero". Det var så langt jeg kom etter å ha sittet en stund i godstolen min med te, sjokolade og koseteppet mitt for å skrive en sang. Har skrevet 3-4 sanger før. Ikke noe big deal. Har bare aldri vist de til noen. Bare skrevet de ned og glemt dem. Men nå prøver jeg igjen i håp om at det funker bedre.  Så nå trenger jeg virkelig en superhero. Trenger litt hjelp. Hvis noen har noe ide til noe jeg kan skrive så vær så god å legg igjen en kommetar. Blir alltid like glad ♥ Har noen stikkord også, fra fantastiske mennesker på Facebook ! 

 

Han er fantastisk morsom han her karen 

 

Uansett. Når jeg logget megg på blogg.no i dag fikk jeg LITT sjokk kan man si. For de som er blogger : "you know what i'm talking about" ALT er anderledes. Designet er helt forandret. Til det bedre synes jeg. Det se mer ryddig og oversiktlig ut. 

Sånn ser det ut nå. Dere kan vel ikke se det så godt, men poenget er at det er MYYYE bedre enn før.

♥ Så hva tenker dere på når dere hører ordet Superhero?

♥ Noen ide til setninger som kan være inspirerende?

Let me know 

 
 

Skitur

Hallo mine søte småtroll ♥

I dag reiser jeg til fjells med verdens BESTE venn ! Gleder meg masse til å se henne igjen. Er så lenge siden nå og har ikke fått så mye til sammen. Så dette blir bra. ♥

Gleder meg masse Ida :D 

Nå skal vi spille Alias Junior med klassen også skal vi se en film som heter supervoksen. 

Kose oss !!
 

Eneste på skolen

Hallo mine søte småtroll ♥

Nå sitter jeg her sammen med Anniken og skriver på mappeoppgaven ! Vi er de eneste i klassen som er så fantastisk flink å går på skolen på en fridag.... Synes vi er flinke jeg !


(lol)

Er vi ikke søøøte ♥

Sitter her å synger vi :D Og spiser MASSE mat !!!!

 

Å jedda, her går det i Dj Broiler ♥

Kose dere videre i dag :D Det skal vi ! Med masse bra folk på TENSING ♥ 

Me prekast 
 

Inspirasjons moment !

Hallo mine søte småtroll ♥

I helgen har jeg vært hos verdens beste pappa og kost meg masse :)

Og på toppen av det hele har det jo vært sol ute i tillegg. 

Jeg har fått ny klatresele, kalk med kalkpose, karabinkrok og taubremse :) Så nå gleder jeg meg masse til å klatre igjen.

Ellers har vi bare slappet av :) Så en film på lørdage. som varte i ca........2........timer.........

Da jeg ble hentet i dag av farmor og farfar gav farmor meg noe veldig fiiiint :D 

Skulle henge på veggen, men det bare fallt av så det ble på min.....fine........... Veldig hvite dør.
Verdens beste mennesker

God kveld søte småtroll ♥

I dag var min siste dag i praksis på skolen :) Og må bare få sagt det : DET VAR FANTASTISK :D

Endelig ferdig :) Ikke det at jeg ikke trives der, men er så lei av å høre det samme om og om igjen !

Ellers i dag, har jeg vært med verdens beste mennesker ♥ Jeg har vært på TenSing og kost meg kjempemasse sammen med en kjempe glad gjeng ! De er helt fntastisk, og på toppen av det hele fikk jge vært med Ida Marie også (MIN BESTEVENN ♥) Det var lenge siden og kjempe gøy å endelig se bestejenten igjen :)

 
Space for inspiration !

Hallo mine søte småtroll  ♥ !

Nå har jeg sittet å skreve mappeoppgave i 3 timer, og er enda ikke ferdig. Det er kjempe kjedelig... Og jeg må skrive så myyyyeeeee.....

Jaja. Mens jeg har skrevet alt dette har jeg hatt så mye inspirasjon i meg, og jeg har vært så utrolig rastløs.

431053_290953530978492_179795692094277_705749_1182179645_n_large

Tumblr_m157fe8a6v1rs1e40o1_500_large

481750_316551521742043_205580566172473_884143_66853054_n_large

479813_10150677359603360_290539813359_9103363_2090133966_n_large

Tumblr_m158ew6egc1rs1e40o1_500_large

405139_368572336506452_100000610651800_1152617_271992906_n_large

Så jeg har da bladd igjenom rekker med bilder på We ♥ it !

Jeg har også innsett at jeg må velge ny sang til neste cover sang, for jeg klarer ikke finne en skikkelig karaoke versjon til noen av sangene jeg ville synge. Så jeg må finne en annen ! Men er åpen for forslag hvis noen har.


Mamma bakte boller ♥

Kjempe nam nam :3
HJEEEEEELP!

Nå står det mellom 5 sanger....

♥ Breakeven - The Script

♥ Fast car - Tracy Chapman

♥ Just A Kiss - Lady Antebellum 

♥ Somewhere beautiful - Nora Foss

♥ Lucy - Skillet

Så fortell meg hvilken du vil høre, og skriv en kommentar. Den sangen som har mest etterspørsel er den jeg velger.

 
Problemstilling !

Hallo mine søte småtroll!

Jeg har et aldrig så lite problem.Nå skal jeg prøve å lage en ny cover sang til neste uke ne gang, men jeg har en rekke sanger jeg vil synge, og lurte på hvilken dere vil høre :)

♥ People help the people - Birdy versjon

♥ What's my name - Rihanna

♥ Somewhere beautiful - Nora foss fra norske talenter

♥ Lucy - Skillet

♥ Breakeven -  Thi script

♥ Just a kiss - Lady antebellum

♥ Only Hope - Mandy Moore 

♥ Fast car - Tracy Chapman (somjeg personlig liker best for øyeblikket)

har mange flere da, men blir for vanskelig å velge. Så det jeg vil spørre dere om, er hvilken dere vil høre :)

Legg igjen en kommentar på bloggen eller på facebook hvis dere er grei å hjelpe meg ♥ Flertallet vinner !

 
 

 

Siste gang før 2013

Hallo mine søte småtroll ♥

I dag har jeg vært hos tannlegen for siste gang før 2013. Endelig var jeg ferdig for i år. Eneste negative tingen er at når jeg skal til tannlegen igjen, så er jeg 18... Så jeg har tatt alle timer jeg har fått slik at jeg vet at alt er bra med tennene mine før jeg må betale for timene. 

Men i dag var det verst. Måtte ha bedøvelse under leppen rett over fortennene. Det er så vondt ! og ikke nok med det, så måtte jo såklart venste halvdel av overleppen min bli større en den andre. Så jo helt gal ut.

Heldigvis har bedøvelsen gått ut, og jeg kan smile igjen ♥

Noen andre som har denne følelsen når dere skal borre hos tannlegen? D er dere ikke alene.

Jeg liker ikke å gå til tannlegen, men likevell skal jeg bli tannpleier. Fint liv :D
God morgen verden !!

God morgen mine søte småtroll !

I dag har verdens beste kjæreste bursdag :D Gratulerer med dagen gutten min ♥ Gleder meg masse til å være med deg i dag ! ♥ 

 

Og heldig er han som har bursdag på samme dag som selveste Justin Bieber ♥ Men liker han det? Ikke litt en gang. Jaja, hadde det vært meg hadde jeg jublet av glede og sagt at det var meant to be, men !

 
 

 

Piano sanger ?

Hallo mine søte småtroll !

Nå sitter jeg her og søker etter piano sanger jeg kan lære meg. Nettop lært meg ferdig To Zanarkand fra Final Fantasy. Har egentlig bare lagt den vekk en stund, for jeg spillte den hele tiden, men i dag ble jeg ferdig med den :D 

Nå er problemet at jeg vil lære meg noe nytt, men vet ikke hva.  Har en jeg vet jeg vil lære meg ferdig. Begynnte på den for en stund siden, men det ble aldri noe av det. 

Elsker den, og den er ikke vanskelig før man spoler frem til ca 3.14 Så håper jeg klarer det.

Men jeg trenger litt hjelp. Jeg vil ha flere alternativer å velge mellom, så hvis dere har noen forslag tar jeg gjerne imot  ♥ 
Run the world

Hallo søte småtroll ! ♥

Ville bare skrive et lite innlegg til dere i dag. Har ikke gjort noe kjempe spennende i dag, men ville bare skrive litt.

Har vært i besøk til verdens beste ida og Hanne, men klarte såklart å glemme speilrefleksen hjemme. Flinke meeeg!

Men Ida tok noen bilder, så kanskje de kommer ut siden :)

Det var i allefall veldig koselig og kjempe kjekt å se jentene mine igjen ♥ Savnet dem kjempe mye :(

På lørdagen var jeg med beste gutten ♥ ogg i dag var jeg med mamma på besøk til Lene og spiste GOOOOD middag.

Men nnå sitter jeg her å kjeder meg litt. Ser på musikkvideoen til Beyonce sin Run The World og jeg må bare få sagt at jeg DIGGER den damen !! 

Har vel ikke så mye mer å skrive om :P men kommer sikkert et innlegg senere eller i morgen !
I'm back

hei mine søte småtroll.

Beklager for utrooolig dårlig blogging i det siste. Har ikke hatt blogglysten i det siste, men håper det kommer seg :)

Så til den anledning tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Egentlig bare for å ha noe å skrive om :P

Så bare spørr i vei om alt dere lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan :)

 

Det helt nye nå er at jeg har spil inn ny cover sang, men nå gjenstår filmingen, Så om ikke så lenge kommer det en ny :D

 

Whatever !

Nå sitter jeg her å hører på en helt fantastisk sang ! 

Synes den er sykt kul jeg :D Må lære meg stemmene, så er alt i boks !

 

 

 

nHope for the better

Åeee! Jeg liker IKKE skolen litt en gang. Bare stress og kjempe kjedelig. Er så trøtt for tiden. 

Men tenkte jeg skulle fortelle litt om Vinterfestivalen jeg, og legge ut noen bilder  ♥

Også fikk jeg møte Alf gfra Idol :D


Kjempe GØØØY !!!! 

 
 

 

Just take a look !

Hellå mine søte små !

Bare tenkte jeg skulle skrive et innlegg før jeg reiser på vinterfestivalen på voss i helgen !

Da skal jeg kose meg masse !!!

Nå sitter jeg her å blir SVIDD i hodet av Anniken, som brenner hodebunnen min med rettetangen sin.

Skulle foresten fortelle at klassen har fått blogg cx

Den kan dere finne her : http://enhsb.blogg.no/ 

Ja. Bare sjekk den ut dere..... Hvis dere... Føler for det.... :D
 

 

 

Mikrofon !

Hallo mine søte små !

Tenkte jeg skulle fortelle dere en liten (STOOOR) greie :D

I helgen har jeg vært hos min kjære pappa. Den store greien er at jeg endelig har kjøpt meg mikrofon !! (kommer bilder og slikt i morgen eller noe sånt, siden jeg er så lat i dag)

Jeg har også vært og klatret, noe som også var helt fantastisk, men jeg ble så utrolig trøtt og har gangsperr i fingrene (kommer sikkert video eller noe siden jeg lovet det)

MEN JEG TRENGER HJELP:

♥  Hvilken sang skal jeg covre ??
Bilder !

Hallo hallo mine søte små !

Tenkte jeg skulle legge ut bildene fra turen i helgen.

Så her er de, ferdig redigert og alt ♥

Ut på tur aldri sur.

Hallo mine søte !

Vet det, vet det. Jeg er syyyyyykt dårlig til å blogge, men nå for tiden må dere egentlig bare leve med det. Har vært i praksis i en hel uke nå og er nok så trøtt. Så denne uken har vært litt stress, men nå er det endelig helg og jeg kan slappe av. I allefall i dag. 

I morgen reiser jeg til fjells. Og satser på at det blir fint vær slik at jeg kan ta noen bilder. Tror jeg lovet noen bilder fra forrige tur, men ble aldri noe av det, så kanskje de kommer sammen med de nye bildene. Vi får se.

Så nå er det bare pakkingen som gjennstår også reiser jeg til pappa ! ♥
Disse vil jeg ha !

Jeg er nå med i konkuranse om disse nydelige skoene :D http://lissis.blogg.no/1327308198_konkurranse_jeffrey_c.html?c=1327331588501 Gå inn her for å se de eller delta selv !!!! LOVE IT ♥

Forgive me !

Hahalo mine søte ♥

Kos i besøk, men tok ikke serlig mange bilder. De jeg tok kommer i morgen for akkurat nå, gidder jeg ikke legge de inn på pc'en. Skal sette meg ned i sofaen og se på tv i ulltøyet mitt og slappe av. Det er planen min for øyeblikket. Tror ikke noen som bryr seg egentlig ! Bildene kan dere alltids se i morgen ♥ELSKER ULLTØY !! ♥
 

Klar for besøk

Hallo mine søte !

Nå er jeg klar til familie besøk. Vi skal feire bursdagen til meg og min søster. Jeg har ikke hatt bursdag enda, men blir 17 om 10 dager ! Gleder meg ! 

Kommer for håpentligvis til å huske å ta noen bilder, men hvis jeg glemmer det, så pliis forgive me ♥!
Seriously ?

Haha ! Dette kommer ve ikke som noe sjokk, men jeg har laget ny hedder og nytt design IGJEN jeg.

Blir så forlt lei, men håper dere liker den slik den er nå :)

Hehe :) 

Men å skal jeg spise snoooop ?

? Hva synes dere om headderen ? 

(Nå kan dere følge meg på bloggkeen :) trykk på ikonet under headderen ! ? )

lizzieann
Shopping !

Heisan alle sammen ♥

I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om gårsdagens filmkveld og dagens shopping. 

I dag var jeg på verdens VERSTE senter, og det er IKKE tull ! Askøysenteret har så dårlige butikker at det er til å spy av, men jeg fant en ting jeg likte veldig godt, som jeg kjøpte 

Den er fra Fellini og kostet 300 kr 

 

Også var det filmkvelden :P

Vi var hos Heleno og så på dreamcatcher. Var sykt ekkel, ikke noe skummel, bare veldig ekkel !

 

Ekkel fiiilm :/HAHAHA !!   ↑   ↓

Awwi ! verdens beste !! ♥

We ♥ it !

 
Hvor er motivasjonen?

Kan noen PLIIIIIS finne motivasjonen min?

Jeg tror rett og slett jeg har mistet den.  Vet ikke helt hva som skjer men jeg er bare ikke motivert til noe for tiden.

Så hvis noen har litt motivasjon til overs, tar jeg gjerne imot litt.

Anyway. Det var egentlig ikke dette jeg skulle snakke om, men jeg skal sjekke ut noen blogger og hvis du vil at jeg skal sjekke ut din blogg så legg igjen en kommentar. IKKE facebook kommentar for de som er venn med meg der. Legg igjen på bloggen så kan jeg skrive litt om de loggene jeg mener er mest verdt å lese :)

 
 

 

Jeg har blogg jeg ja..

Oj!

Har nesten glemmt dere jeg. Eller har vel egentlig ikke glemt dere, men har hatt mange prøver og vært syk. 

Ellers har livet mitt egentlig forsvunne inn i en verden av bokstaver. WORDFEUD !

MEN, nå er det snart slutt med det. Har fått samme melding opp hver gang jeg prøver å starte det opp.

'

Så på en måte kan man si at jeg har fått livet mitt itlbake. Haha.

Uansett. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om dagen min i dag jeg :) Siden denne uken egentlig har vært litt mye stress og kjedelig. Bortset fra tirsdagen. Vi hadde vbesøk av morfor da min slster ble 15 år ! Grattis :D

I dag laget vi hudkrem i Naturfagstimene ! Det kommer bilder og kanskje en liten fil,m senere i dag !

 
 

Foto !

Hallo Hallo !

Tankte bare jeg skulle fortelle dere at jeg skal på fjellet i helgen, og muligens gå amok med speilreflekskameraet. Verdens beste pappa har kjøpt uv og polar filter til kameraet. Polarfilteret skal gjøre bilder av snø og strand bedre. For på mange bilder blir himmelen helt hvit og man får ikke det bilde man hadde tenk, men hvis du har filteret kan du få med skyer, og blå himmel ! :D

UV filteret hjelper til for økt kvalitet og beskytter kameralinsen bedre og hjelper mot reflektert lys !

 

Dere ser forskjellen veldig godt !

Tusen takk Pappa ♥
 

Cover - The A Team

Hallo mine søte :D

Nå er enda en video oppe å går. Denne gangen ble det The A Team (Birdy versjonen)

Takk til søte Linn som kom med forslag til sangen !

Håper dere liker den ♥

 

♥ Hva synes dere ?

 
We heart it !

Tumblr_lxoqhr5bfw1qf7ex9o1_500_large'

So true ♥

Tumblr_lxop86nbhs1qf7ex9o1_500_large

Black-and-white-girl-photography-favim.com-263430_large

Tumblr_lxo5we6n141qiqtrno1_400_large

Swedish House Mafia: Save The World (Radio Mix)Never mind..

Jaja. Blir ikke noe klatring likevel. Kanskje ki tur. Får kose meg med masse klatrefilmer da.

Bare for de som gidder å se den. Regner egentlig ikke med så menge, men. 

For de som vil se klatringen spol til 07.20. Og husk at mannen som klatrer har vært i en ulykke og har problemer med høyre delen av kroppen sin.

 

I morgen kommer cover sangen min av The A team btw :D 

 

 

 

Det kløøør !

Jeg kløør i hjel i hendene mine. Og det er IKKE tull. I flere uker nå har jeg hatt så syyykt lyst å klatre igjen. Jeg begynner snart å gå på veggene heeer !

Så, til helgen skal jeg kanskje gå å klatre med pappaen min. Gleder meg kjempe mye.

Vi pleier å klatre i Fantofthallen.

Kanskje jeg slenger med en video eller noen bilder etter helgen. Vi får se.

Sorry for lite blogging i det siste, skal skjerpe meg ♥
Songwriting is like raising a child !

Jeg har tenkt å PRØVE å lage min egen sang., men det er så fryktelig vanskelig. Jeg kom over noe på Google som sa: songwriting is like raising a child. Dere kan lese det her: http://www.newrockstarphilosophy.com/2011/11/songwriting-is-like-raising-a-child. Det begynner på den første lille overskriften :)

Men som sagt er det veldig vanskelig synes jeg. Så derfor spør jeg dere om litt hjelp. Jeg trenger inspirasjon fra dere så kanskje jeg legger ut sangen og hvis jeg noen gan blir ferdig. Bare skriv det dere får inspirasjon av og hvis noen har en sang tittel jeg kan bli inspirert av så kom med det. Jeg er åpen for alt !
pannelugg !!!!!!!!

Hallo :)

I dag har jeg vært i besøk hos verdens beste morfar som ble 60 år i dag. Det var kjempe koselig og han hadde laget kjempe god sjokoladekake til oss ♥ Love you Morfar ♥

Ellers i dag har jeg vært på skolen og kjedet meg så syyyyykt og satt å så på klokken hvert minutt. 

Nå sitter jeg her med mikkemus t-skjorten min og funderer på om jeg vil klippe pannelugg eller ikke. Er egentlig ganske sikker, men vet liksom ikke helt. Hva synes dere? Pannelugg eller ikke?
Helt perfekt !

Hallo Hallo :)

Nå sitter jeg her på rommet mitt og tenker gjennom hvilken sang jeg skal synge til dere neste gang. Fikk mange bra forslag, men er nesten 100% sikker på at det blir The A team av Ed Sheeran ♥ 

Det er fortsatt lov å komme med forslag :D  

Uansett. I dag var jeg på skolen i ca 10 minutter for så å gå hjem. Skjønte ikke helt vitsen, men det ble bare slik. Det var 5 i klassen som skulle på skolen for å snakke om mappeoppgaven vår og få karakter på den, mens de andre fikk fri. Gjør meg ingenting siden jeg har fri neste onsdag i stede mens de må på skolen. 

Det gikk veldig fint og fikk en 5+ som jeg er veldig fornøyd med, men er litt kjipt å få vite at man kunne få en 6 hvis jeg hadde skrevet av noe om hygiene fra boken !! Men, men. Tenkte jeg skulle være flink og la vær å skrive rett av boken jeg så. Er fornøyd uansett jeg :D

For de som lurte har vi skrevet en oppgave fra etter at vi har vært i praksis. Og jeg var på et tannlegesenter. Det er så mye vanskelig man må kunne.. :(  men nå vet jeg hva jeg vil gå videre på neste år . Jeg skal IKKE bli tannlege, men tannpleier for de som lurte på det :P


I dag er det også endelig TenSing igjen og jeg gleder meg veldig mye til å se de søte fjesene igjen ♥

 
 

 

Ny cover sang????

Hallo :)

Tenkte jeg snart skulle legge ut enda en sang jeg :P men vet ikke helt hva dere synes om det eller sangvalgene mine, så nå spør jeg dere om hva dere vil ha.

Siden jeg er så uoppfinnsom og lite kreativ og ikke klarer å tenke på sanger selv, hadde det vært fint om dere hadde fortalt meg noen sanger dere liker og vil høre :) Da blir det myyye lettere for meg :D 

Så bare legg igjen en kommentar på innlegget eller på facebook :)Back to school!

:(

I dag (natt) våknet jeg klokken halv 5........ HALV FEEEEEM !! Dette er for gale. Da jeg la meg i går tenkte jeg at jeg skulle legge meg litt tidligere enn vanlig, for jeg var heeeeelt sikker på at jeg ikke kom til å klare å stå opp. Døgnrytmen min har jo ikke vært den beste i ferien :P

Men neeeeida. Jeg våknet av at jeg var så varm at jeg trodde jeg skulle begynne å brenne. Og i tillegg var jeg kjempe tørst. Jeg visste at jeg hadde en flaske med vann, men gadd ikke reise meg for å hente den. Så tilslutt bare lå jeg i sengen og stirret opp i taket til jeg tilslutt bare måtte ha noe å drikke... Så jeg har vært våken fra halv 5 og stirret i taket................ LML ♥!
Joggings !

Hallo :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig joggetur! Dere aner ikke hvor godt det var med litt frisk luft i fjeset. 

I dag har jeg egentlig ikke gjort noe særlig fornuftig når jeg tenker meg om, annet enn å passe min søster. Har sett en haug med gamle TopModel episoder og ellers bare hørt på hva min søster har og si. Er ikke ofte jeg snakker lenge med henne, men de gangene jeg gjør det, er det ALLTID like kjekt. Hun har så mye å si. Også høres det ut som om hun har tenkt lenge over tingene også :D

Og søte lille gullet tegnet så fint til meg :D
 

"Det er en dinosaur med nisselue som er på sydenferie" Herliiig ♥ !

Nå skal jeg ordne neglene mine og bare slappe mer av med TopModel !

 

♥ Har du gjort noe fornuftig i dag? 
2012 !

Hallo Hallo :D

Godt nyttår ! Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra nyttårsaften :

Julebukk er alltid like gøy :D Masse snoooop !!

I am nisse ALL THE WAAAY !!!Men jeg skal jo spise snopen også......'

Min søte Ida :D Vi så på hodejgerne vi og chillet !


Mitt smykke og litt av blusen min :)

Øredobben min :)Sånn ble håret mitt seende ut for kvelden 

Hå et fint år mine søte små ♥ !

Kleeeeeeemeeeeeer fra meeeeeg ♥
Godt Nytt År !!

Godt nytt år alle sammen :D

Kos dere masse :D

 

SUPERWOMAN, LIZZIE

Til dere som lurer, så heter jeg Julie og er 15 år, hihi. Tenkte jeg skulle skrive litt om Lizzie, wehoo!  Jeg tror at Lizzie er blant verdens skjønneste vesen ♥ Hun er omtenksom og snill, og får deg alltid til å le, så sant, så sant! Lizzie er utrolig flink til å synge, sånn dønn, fantastisk!  Herlig, hun er så skjønn. Smiler mesteparten av tiden, ja! ♥  Nå sitter hun å spiller piano, flink til det også ♥ Jaa, det var det jeg fikk tid til, nå skal vi visstnok spille et spill elns, hehe!  : ) Lizzie: "ååe, jeg vil se hva du skriver", såå jeg får si meg ferdig nå. 

Lizzie: DU ER BRA! ♥ ♥ ♥ 

Klem Julie ;*

Big White Room-Cover

Hallo mine søte :D

Nå har jeg endelig blitt ferdig med min cover versjon av Big White Room av Jessie J.

Synes denne sangen er så fin og tenkte jeg skule prøve å synge den, så her er resultatet :

 

♥ Hva synes dere ??

♥ Noen ønsker til neste cover sang ?

Legg gjerne igjen en kommentar ♥
Juleferie !

Hallo :)

Lite blogging i det siste, jeg vet. Tok en liten "juleferie" fra å skrive :P

Men skal prøve å begynne igjen. Dere vet, jul og masse familiebesøk og greier. Uansett. Dette året har bare vært helt fantastisk. Masse nye venner og kjempe mange minner fra gode gamle venner. 

Nettopp vært jul og er kjempe fornøyd, nå bare gleder jeg meg til jeg har bursdag :P

Ønsker meg MASSE penger så jeg kan kjøpe meg :

Denne :D

Har hatt så lyst på denne kjempe leeeeenge !!!

Men nå skal jeg kose meg med film : D

 

 

Getting inspired !

Hallo :)

Sitter her og ser igjennom Vogue magasin som jeg ikke har gjort på lenge og blir veldig inspirert av enkelte ting. 

Slenger med bilder av mine favoritter jeg.

Erdem pre-fall 2012:

Vera Wang:

Kan ikke legge ut flere bilder :P da tar det år og dag å komme gjennom alt for dere ..

Men, men nok om det. 

Gleder meg så utrolig mye til jul.. !!!! Selv om det var litt trist at all snøen forsvant i dag. Hadde virkelig håpet på en jul med snø. Om ikke bare litt.

Bilder :

Denne har faktisk mamma laget :D Flinke mammaen miiin ↑

Disse mener jeg også hun har laget  ♥ ↑

Juletreet i år :)


 

 ♥ Hva synes dere ??

 
I feel pretty/unpretty cover

Hallo :)

Nå har jeg stresset lenge med å få denne videoen til å fungere slik jeg ville og etter myr om og men fikk jeg det til:D

Vet at noen steder er det sikkert småfeil, men jeg har aldri redigert det på denne måten før.

 Hehe. synge en duet mashup med seg selv. Var ikke det jeg hadde planlagt helt, men det var slik det ble.  Sier det igjen jeg .. Har ikke redigert sånn før og måtte bare prøve meg frem :P

♥ Synes dere det funket ?

♥ Hva synes dere om min coverversjon?