januar 2013


HATER SSBK?

Det er en GOOOOOOD stund siden jeg skrev innlegget "20 ting dere gutter kanskje ikke visste... seriøst?" og det er såååå mange som tror jeg hater ssbk for å ha skrevet det innlegget og tror jeg gjorde det for å få henne i et dårlig lys, men det er ikke sant i det hele tatt. Grunnen til at jeg satt meg ned for å skrive innlegget var pga at jeg fikk inspirasjon til å si min mening. Ja, jeg var litt uenig med det hun skrev, men også veldig enig og skjønte poenget hennes. Alle har vel lov å ha sine meninger ?

Selv leser jeg bloggen hennes hver dag og får så UTROLIG mye inspirasjon. Synes faktisk det er rart at hun ikke er lenger oppe på listen. Bloggen hennes er kjempe bra og Sofie virker som en utrolig grei jente!

Jeg får litt dårlig samvittighet jeg. 

www.ssbk.blogg.no 

 
helgen

Hallo ale sammen ♥

Denne helgen har vært veldig fin. På fredag var jeg hos mamma, og det var veldig koselig. Vi spiste grøt og snakket mye og bare koste oss.

Resten av helgen har jeg vært med Marcus. Vi var på Ikea (kommer innlegg om det i morgen) Jeg kjøpte ikke så veldig mye, men jeg gleder meg til å bruke alt.

Jeg har et lite prosjekt jeg vil gjøre. Jeg vil ha en sminkepult i stuen i stede for å ha alt på badet. Det blir litt rotete der når jeg ikke har plass til alle tingene og det ender opp overalt. Så jeg vil ha etgjennomsiktig bord slik at det ikke ser ut til å ta så veldig stor plass og den er jo så fin i tillegg. 

PeekabooConsole3QF12

Sånn ser den ut. Dette er litt dyrere da, men jeg har sett et veldig likt på ike som jeg skal lete etter.

Jeg ska også ha et speil over med noen lys rundt. 

noe sånt. Synes det er så fint ! Så får spare litt penger da. hehe..

 
Give Your Heart a Break Cover

Hallo ♥

I dag har jeg holdt meg hjemme for det føltes som om hodet mitt skulle sprenge ! Helt seriøst ! Men dum som jeg er satte jo jeg meg med pianoet og begynnte så smått å synge, så nå er stemmen min helt gåen. Jeg fikk laget en sangvideo til dere. Denne gangen ble det Demi Lovato sin Give Your Heart a Break. Den er kjempe fin. Demi er en utrolig flink artist og en utrolig god rollemodel. Så her er min cover av den: 

Litt sår i stemmen til tider, men men. 

Hva synes dere ? ♥

 
2013 here I come !!

Hei alle sammen. 

Dette med bloggingen gikk ikke helt som planlagt. Verden min har liksom gått litt under føler jeg, og dagene føles lengre og tyngre. 

Onsdag mistet en gammel venn av meg livet i en ulykke. Dette satte store spor i meg og mange andre. Det blir så feil når noen i så ung alder bare skal.... Forsvinne så fort. Det er helt uvirkelig. Begravelsen var veldig fin og det kom mange for å ta farvell for siste gang. De siste ukene har egentlig bare vært veldig lange. Det er mørkt og kaldt ute og humøret er liksom ikke på topp da. Jeg klarer likevell fokusere på skole og karakterene holder seg, men jeg føler jeg hele tiden må gjøre det perfekt for at jeg skal komme meg noen vei. Jeg vet jeg ikke er den dårligste på skolen og jeg er skoleflink, men det er denne årstiden da, som man på en måte blir uvenn med og egentlig bare vil skal forsvinne fort. 

Det er denne tiden på året jeg egentlig skulle ønske bare forsvant med tiden. All snøen, isen og mørke gjør meg så utslitt. Selv om det er en veldig fin årstid er den ikke helt for meg. 

Så her sitter jeg da, forkjølet som bare det med snufsen nese, hodepine, ikke småksløker og over hode ingen luktesans og prøver å tenke litt positivt. Selv om det virker veldig vanskelig er det fortsatt mye jeg ser frem til. Her er noe jeg virkelig gleder meg til ! ♥

1. 18 års dagen min !!! som er om nøyaktig 11 dager (eller 10 og 1/4) Gleder meg til å endelig henge med gode venner å være litt mer sosial enn vanlig.

2. Vinter festivalen på voss! Blir kjempe gøy. Dette er en festival for kor i Bergensområdet. Blir syykt gøy og gleder meg til å bruke tid sammen med fantastiske mennesker og bare være meg selv 100%
3. Vinter og påskeferie. Jeg elsker ferier og jeg elsker å slappe av, men jeg håper på litt ski også.
4. også er det såklart sommerferie. Hvem liker vel ikke sommerferie? Håper virkelig det blir sol da ! Hvis ikke vet jeg om en jente som kommer til å sitte inne å grine i 2 måneder (og sikkert lenger enn det) Men først var det bare å komme seg gjennom eksamen da.. 

 

5. Bruke mer tid med min kjære og vakkre kjæreste ♥
6. The Hunger Games - Catching Fire 

Det er vel det jeg kommer på som jeg gleder meg virkelig til. 

Q:

♥ Hva gleder du deg til i 2013?
 

 

øve øve øve !

hallo alle sammen!

Denne helgen har vært super fin ! Har kost meg sammen med Marcus ♥ Det eneste vi har gjort er å se film og kost oss sammen ! 
På lørdagen gikk vi å badet i badeland ! Bare for å ha noe å gjøre på. Det var kjempe koselig. Kunne ikke ta noen bilder der siden det ikke passer seg så veeeldig å ha med kamera :(

Nå sitter jeg her å skal begynne å øve til samfunnsfagprøve ! Hater det, men det må gjøres. 

Vet ikke med dere, men jeg konsentrerer meg mye bedre hvis jeg har noe godt å spise eller drikke, så jeg sitter her med ifa og kakao ! Blir ikke noe bilder for pc'en vil ikke finne minnekortet D: Håper det ordner seg snart !
endelig tilbake

Hallo alle sammen !
NÅ har jeg hatt en laaaaaang pause fra blogging. IGJEN ! men jeg har måtte fokusere mer på meg selv og jeg ville ha en liten "juleferie" men nå er jeg tilbake tror jeg <3 med MAAAAASSE inspirasjon. Som dere ser har jeg nytt design, headderen var med til designet, men kommer ikke noe ny headder med det første. Haha, må lage en først. Trege meg. Jaja, skal samle sammen noen bilder fra juleferien og slikt sånn at jeg kan dele med dere ♥ Jeg har i allefall hatt en fantastisk fin jul ♥