februar 2013


kose dag

Hallo alle sammen ♥
I natt har jeg sovet i sikkert 1 time. KANSKJE litt lenger. Fikk ikke sove rett og slett. Var trøtt, og lå under dynen og temperaturen i rommet var helt grei, men jeg fikk IKKE sove. Årh hater det ! Har sovet skikkelig dårlig i det siste, så skal se om jeg klarer å komme meg inn i en form for en rutine og se hvordan det funker.
Nå sitter jeg bare her å ser på youtube videoer, og koser meg med verdens BESTE te !

elsker den og er helt avhengig !!

Verdens mest awesome te mugge ! Fikk den av Ida og jeg elsker den. Den holder også veldig godt på varmen, men må vaskes MYYYYE før bruk for de først koppene med te kommer til å smake plstikk. 

På youtube ser jeg på skikkelig jente videoer og stor koser meg. De jeg liker best å se på er: 

The Cherry Dollface ♥

Elsker henne virkelig mye ! hun er pin up modell og drit kul !

neste på listen er:


MACBARBIE07 ♥

liker DIY videoene hennes veldig godt 

Jacksgap ♥

Haha ! verdens kuleste tvillinger ever ! Verdt å se på de hvis man trenger noe å le av

Jeg ser også på mange andre som : Jayme dee, Eldoode, NikkieTutorials, Danisnotonfire og mange andre for jeg synes de er drit kule !

Nå skal jeg kose meg med te og fortsette å se på youtube ♥ hadeeeeeee ♥ 

lang helg

Hallo alle sammen ♥

Nå er det en stund siden sist, men prøver å oppdatere innimellom.

Denne siste uken har vært ganske så hektisk. Mye å gjøre, mye å tenke på og mye skole, men heldigvis ble det fort helg, og godt var det. Begynnte helgen med å rydde og vaske hele leiligheten. Var ikke det mest gjennomtenkte siden vi skulle ha fest her på lørdagen og det så værre ut enntidligere. Våknet med honneycorn i fjeset og mellom tærene. Haha ! Men har en fantastisk kjærese som måtte hjelpe så det gikk ganske fort.
Har nå fått bursdagsgaven av han, og må bare si at de er døds bra og jeg er kjempe fornøyd. Fikk også ganske mye i går siden det var bursdagen min vi feiret. Kommer bilder mest sansylig i morgen.

Nå skal jeg bare ligger her å se på den nye serien jeg følger med på. Den heter The Killing (Who killed Rosie Larsen) og er kjempe bra. Så hvis du liker sånn spennendes draps serier så er den verdt å se.

(Du finner den på Netflix også)  

Så håper jeg husker å legge ut bilder ! 

Innkjøp

Hallo alle sammen ♥

Skal si det var godt med fri i dag. Fikk faktisk sove for en gangs skyld. 

Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder av det jeg kjøpte på IKEA jeg, siden det skulle vært gjort for lenge siden og jeg aldri fikk lagt ut bildene. Tar i tillegg med noe jeg byttet til på Kremerhuset. 

hehe. jeg er veldig glad i is og isbiter...sååå..

Disse to boksene. Synes fargen var kjempe søt, og jeg trenger noen oppbevaringsbokser til diverse småting. Skal ha sminke i den ene tenkte jeg og i den andre ligger foreløpig Marcus sine playstation kontroler og ledninger og alt det der! Godt å slippe å se på det hele tiden ♥

Nytt sengesett. Trengte noe nytt. Det var ikke veldig fint, men jeg skal jo bare sove med det. No big deal.

hehe. Kluter til oppvask og lignende

Til å ha bestikket i etter vask. Mye bedre å ha de der i stede for å legge de på en klut på benken. Da blir alt så vått.

Disse kjøpte jeg egentlig til å ha bomullsdotter og q tips i, men nå som jeg får sminkebørster snart kunne jeg jo hatt de oppi her? 

Disse to falske blomstene her betalte Marcus for meg. Jeg har lenge hatt lyst på blomster, men jeg kan ikke passe på sånne ting. De hadde dødd etter bare noen timer ! Så disse passet bra da 

Denne her synes jeg bare hadde vært fin til pynt,sååååå. Da blir det pynt ♥

Resten er bilder av det jeg fant på kremerhuset. Jeg fikk en bursdagsgave derfra, men det passet ikke veldig godt inn til resten, så jeg gikk for å se om jeg kanskje kunne bytte det i noe.

Dette var det jeg fant ♥

Disse synes jeg var litt søte til pynt. Og etter å ha funnet de andre tingene hadde jeg sånn 10 kr igjen til gode, så jeg bare tok de med også.

Denne her er til å ha lys i. Synes den var så søt med den rosa sløyfen på.

Og se her da ! en ROSA Buddha ! Det er jo rene himmelen for meg ! 

Jeg elsker Buddha og har nå 5 Buddha statuer, 1 bilde og et kort. Haha. Synes de er så søte. Så nå denne i tillegg var rosa, da var det egentlig bestem at den skulle være med meg hjem ♥

 

Det var det jeg hadde å vise dere i dag. Nå skal jeg pakke litt til festivalen jeg skal på i helgen også skal jeg på besøk til Marcus. Ha en kjempe fin dag ♥

 

 

Tatovering?

Hallo alle sammen ♥

Tenkte bare å skrive litt om hva jeg har gjort i det siste. Som noen vet har jeg endelig blitt 18 (01.02.13) hihi, merker INGEN forskjell i det heletatt ! jaja, men det å vite at jeg kan gjøre ting jeg selv vil uten å hele tiden få tilatelse er kjempe godt. Jeg har ikke fått så mye enda, men fikk noen kjempe fine klær av mamma og de og av verdens BESTE kjæreste i verden får jeg snart Mrs bunny brushes. Sminkebørster fra Sigma ! og jeg kan ikke vente til jeg får de og endelig kan bruke dem. Jeg har ikke eid et helt essential kit med sminke børster før så dette er jo nermest en drøm !

Vet det er LENGE siden de ble laget, men jeg bare elsker de !
Ellers så tenkte jeg å gjøre noe for meg selv som jeg har ventet på leeeeenge ! Jeg vil ha min først tatovering, men jeg vil ikke ha noe som er helt meningsløst for meg som en stjerne eller en blomst eller noe, så jeg må nok tenke litt selv om jeg har en liten anelse.

Vil ha noe sånn:

Såååå hvis mamma eller pappa leser dette nåå, SOOOORRYY ♥

noen av de jeg vil ha, er litt mainstream, men det er absolutt ikke derfor jeg vil ha dem.

 

602981_584895358192068_891662228_n_large

Jeg liker disse veldig godt og kunne tenkt meg en. Den gir mening for meg, men har ikke tenkt å forklare hva akuratt i dag. Kanskje en annen dag.

580914_391790834194802_166880013352553_1174924_1084059438_n_large

En pink Floyd tatovering. Haha, det er på en liten måte noe meg og pappa deler litt. For han er veldig glad i pink floyd og jeg har på en måte blitt litt påvirket, og jeg tenker bare på pappa med en gang og jeg er jo VELDIG glad i han ♥

Denne siste jeg kommer til å legge ut laget jeg fort i gimp, men tror dere skjønner tegningen

hehe, dette er det jeg har i tankene for fremtiden. Forhåpentligvis får jeg gjort dette og, slik at det ikke bare blir et lite prosjekt som blir glemt ♥

 

♥ Hva synes dere?

♥ Hvilke likte dere best?