mars 2013


Lange dager

Hallo alle sammen ♥

Har blitt utrolig lite blogging i det siste. Har besøk av verdens beste kjæreste så blogging ble ikke prioritert. 
Prøver har det også blitt masse av. Hadde en samfunsfag prøve for en stund siden som gikk kjempe dårlig, men heldigvs fikk de som ville ta den på nytt igjen og jeg fikk så SYKT mye bedre karakter andre gang. Gikk fra 2 til 6. Hjelper å pugge pugge og pugge.

Ellers så driver jeg å farger håret mitt tilbake til brunt.. Merket veldig at håret mitt ikke helt ville vokse like mye som før når jeg måtte farge det så mye med rødt. Så nå blir det en litt mer naturlig farge til sommeren og kanskje farger jeg det tilbake ? For jeg elsker rødt hår såååå !! Legger ut bilde når prosessen er oer. For øyeblikket har jeg en blanding mellom, blondt og lys brunt, men sitter med en farge i håret nå som forhåpentligvis blander fargene litt mer sammen slik at det ser mer naturlig ut.

Haha, håper det går da !

 

Cover sang (snuff - slipknot)

Hallo alle sammen ♥

Ny cover i dag jo ! Hehe, ble litt for lenge siden forrige gang. Denne gangen ble det Slipknot sin Snuff (som den heter så fint)
egentlig er jeg ikke så veldig stor fan av Slipknot. Sånn i det heletatt, men liker denne sangen utrolig godt. Piano spillingen ble litt slapp, men var vanskelig å spille skikkelig versjonen og synge at once.  

her er orginal sangen 

 begynner ca på 01.05 ♥

Hva synes dere ?