april 2012


Dagen i dag

Hallo alle sammen :D

I dag har jeg grillet med familien og kost meg masse ♥

Fikk i tilleg litt tid til å tegne litt igjen. Er lenge siden nå, og prøvde å tegne litt med kull igjen.

Da jeg var kommet over halvveis på tegningen, kom jeg på at den kommer til å spre seg utover da jeg ikke har kjøpt sånn kullspray slik at den ikke sprer seg ut på arket. SMAAART !

Får bare passe ekstra på den til jeg får kjøpt det !

Her er dagens tegninger:Så ikke før litt etterpå at øynene til Marilyn ble litt skeve, men pytt pytt !

♥ Hva synes dere?
Sol og skolefri

Hallo mine søte småtroll ♥

Sitter her ute å sole meg i fine været. Skal si det er godt med fint vær altså, og skolefri til torsdag! Har gledet meg masse til å bare ligge ute å slappe av i solen. Uheldigvis blir det ikke noe sjangs til å ta bilder på en stund... VIL HA KAMERAET MITT TILBAKE ! Føler meg så proppa full med inspirasjon til bilder, men neida!!!Når jeg tenker meg om, så det ikke så godt ut... Var egentlig ikke det heller... ↑

Så bildene blir tatt med mobilden min, som er VEEELDIG utdatert

Så var det spørsmålsrunden da :D

Fortsett å still spørsmål som noen tullinger !! Setter virkelig pris på det ♥

Også har jeg en blogg anbefaling ! En venn av meg skal snart reise til USA. Han har en veldig flott blogg og skriver mye om tankene rundt det å være utveklingsstudent og litt om hverdagen sin. Den er VERDT å lese ! Del den gjerne videre med venner ♥ www.sebastiantilusa.blogg.no 

Fortell meg hva dere synes om den !

♥ Hva gjør dere på i denne solsteiken?

♥ Husk å stille spørsmål !

 
 

Long time no see

Hallo mine søte småtroll ♥

Lenge siden nå. Vet det. Har ikke hatt den samme blogg slysten i det siste. I tillegg har jeg vært syk siden tirsdag :(

Men jeg er på bedringens vei og håper på at bloggingen bli bedre. Derfor spør jeg dere: Hva vil dere se på bloggen min?

Har fått høre ofte at jeg bør ha flere cover sanger og oftere. Vet ikke helt. Tenkte i allefall at jeg skulle ha en spørsmålsunde? Hvis det kommer nok spørsmål. Så det er bare å spørre i vei.

 

Anyhow!

Jeg har jo, som mange ndre fått helt DILLA på We♥it og går ikke en dag uten å bla gjennom timevis med inspirerende bilder ! FÅR IKKE NOK. Bare noen bilder jeg liker veldig godt ! ♥

Og som mange sikkert vet, er kamera linsen min ødelagt...Noe som er helt FÆÆÆLT for da får jeg ikke ut min kreativitet, og det verste er at det blir yrere å fikse linsen, enn å kjøpe ny. Får se hvordan det går. Er merkelig hvor kreativ jeg er når jeg IKKE har skikkelig kamera. Så jeg begynnte å lese igjen :D Egentlig ganske greit. Leste på The Hunger Games som sikert mange vet, og har begynnt på den andre nå. VET DET, det gaår ganske treigt med meg når jeg leser, men når jeg først setter meg inn i det, går det gangske fort. Og nå er ikke The Hunger Games akkuratt kjedelig, så det går fort og greit !

Har en følelse av at dette kommer til å bli en slapp helg, men man må jo ha sånne og :D 

 

♥ Leser dere The Hunger Games? Hvis ja: Hva synes dere om den?

♥ Har dere DILLA på We♥it?

♥ Hva vil dere ha mere av på bloggen min?

Huska å still spørsmål til Spørsmålsrunden :D
 

I <3 it

Hallo alle sammen, og sorry for UTROLIG dårlig blogging. Har ikke hatt noe å blogge om, også har jeg vært veldig opptatt av å lese boken min. Som jeg foresten er ferdig med !

Utrolig bra! Nå er det bare to bøker igjen. For de som lurer så leser jeg the hunger games :D 

Gleder meg til å lese de andre :) 

Ellers i hverdagen har jeg ikke gjort så mye. Min vakre lillesøster, Isabell ble 7 år på torsdag. Tenk så stor!!!! Og i dag har min vakre kusine bursdag også ♥ Vil på en måte ha den hårfargen, men vil fortsatt ikke  ↑

Vil ha sånn  :( ↑

Bare fordi jeg liker barter :D ↑↓Også vil jeg ha sånn piercing !!!!!

♥ Leser du The hunger games? Eller sett filmen?

♥ Er du like hekta som meg? 

♥ Hva synes du om bildene?

 
 

 

EDELIIIG !!

Hallo mine søte småtroll ♥

I dag har jeg endelig vært hos frisøren ! Det var på tide. Og guess what? Jeg har PANNELUGG !!

Ble kjempe fornøyd, selv om jeg måtte klippe ganske mye av lengden ♥

Men nå ser det sunt og fint ut !

 

♥ Hva synes dere ?

 
 

Hummingbirds are awesome

Hallo mine søte småtroll (nå er det lenge siden jeg kallte dere det)

I dag har jeg hatt fri fra skolen, og la meg bare si det.. Det var FANTASTISK ! Sov til ti, spiste en gooooood frokost og satt meg ned for å tegne litt etter jeg hadde stellt meg på badet.

Her er tegningen jeg endte opp med etter ca 5 minutter. Også ble jeg lei av a tegne.

Haha. Ble lei, så den ble ikke så fin, men.

Slenger med et bilde av meg og jeg cx 

I dag skal jeg på TenSing igjen etter en god påskeferie. Blir kjekt :) 
Var det jeg fryktet

Jeg er veldig glad i IKT folk for tiden, men er veldig sinna på meg selv. At jeg klarer å være så dum å IKKe ta backup på pcen er for meg et under... ALLE bildene mine er vekke samt alle fremmføringene mine i nærmeste fremmtid. Vet ikke en gang hva som skjedde annet enn at hard disken var ødelagt, men hvordan? ANER IKKE !!!!! 

Men sånn går det.... Får heller huske de vakkre bildene mine i hodet og håpe på at mesteparten ligger på min søster sin pc. Vet i allefall hva jeg skal gjøre. BACKUP !!!!

ARRRRRRG !! Er så sinnt nå.

Dette er min unnskyldning for ikke å ha blogget ♥ Skal bli flinkere... LOVER ♥
Kresja.....

Nå har jeg klart det utrolige.... Det som IKKE skulle skje. Pcen min har kresja... Noe jeg ikke forstår i det heletatt..... :( blir sykt deprimert. Allt skoleaebeidet mitt er der og alle bildene mine :'( det er kjempe masse minner der som jeg ikke får igjen hvis alt er slettet.. FML !!!!!!!!!!!!!! Håper IKT folka klarer å ordne det i morgen da ... Krysser fingrene for det

- Lizzie

I need a superhero

 "I Need A Superhero". Det var så langt jeg kom etter å ha sittet en stund i godstolen min med te, sjokolade og koseteppet mitt for å skrive en sang. Har skrevet 3-4 sanger før. Ikke noe big deal. Har bare aldri vist de til noen. Bare skrevet de ned og glemt dem. Men nå prøver jeg igjen i håp om at det funker bedre.  Så nå trenger jeg virkelig en superhero. Trenger litt hjelp. Hvis noen har noe ide til noe jeg kan skrive så vær så god å legg igjen en kommetar. Blir alltid like glad ♥ Har noen stikkord også, fra fantastiske mennesker på Facebook ! 

 

Han er fantastisk morsom han her karen 

 

Uansett. Når jeg logget megg på blogg.no i dag fikk jeg LITT sjokk kan man si. For de som er blogger : "you know what i'm talking about" ALT er anderledes. Designet er helt forandret. Til det bedre synes jeg. Det se mer ryddig og oversiktlig ut. 

Sånn ser det ut nå. Dere kan vel ikke se det så godt, men poenget er at det er MYYYE bedre enn før.

♥ Så hva tenker dere på når dere hører ordet Superhero?

♥ Noen ide til setninger som kan være inspirerende?

Let me know