juli 2012


TSS

I morgen klokken 07.00 reiser jeg til Ulsteinvik for å dra på TSS. Skal ta bussen klokken 08.00, og kan ikke si jeg er klar for å stå så tidlig opp.

Gøy blir det i allefall. Jeg skal være vekke i en uke, så jge vet ikke helt hvor mye blogging det blir, men jeg skal prøve så godt jeg kan å slenge med noen innlegg ♥

For de som ikke helt vet hva TSS er, så er det et seminar hvor jeg skal lære litt mer om dirigering av kor. Siden jeg er dirigent i et ungdomskor. Så det er som et lite kurs som varer en uke. Veldig gøy, og jeg gleder meg masse til å se alle fra i fjord !

 
Mobbing ! Speak up

Tenkte jeg skulle skrive om noe litt seriøst i dag. I det siste har jeg tenkt mye på dette temaet: Mobbing. Det er noe som skjer rundte deg hver dag. Selv om vi kan kanskje ikke ser det, så skjer det.

Mobbing skjer over alt. Både på skolen og etter skolen. over nettet, sms og via hva man sier til hverandre. Selv om man ser i forskjellige filmer at mobberne stjeler maten eller lunsj pengene til mobbeofferet, betyr det ikke at det er dette som foregår. Mobbing i dag har mye med ord å gjøre. Folk som sprer rykter om en eller som slenger en full i drit. En som får deg til å føle deg som.. Som om du ikke betyr noe.. Jeg vil si at ord sårer mest. Selv om de kommer fra venner som ikke mener det de sier. Det sårer. Og dette skjer vel mest over nettet. Hvor folk kan være anonyme, og si akkurat det de mener, uten å helt tenke på konsekvensene. Hvert år er det ca 100 unge mennesker som tar sitt eget liv på grunn av mobbing. Er dette rett? Er det rett at de skal føle en så intens smerte inni seg på grunn av hva andre sier, at de skal ville ta sitt eget liv på grunna av det? Selv har jeg ikke blitt mobbet noe serlig. Såklart, jeg hører folk snakke om meg bak ryggen min, kaller meg navn, sier ting til andre som ikke er sant, men det er langt i fra det samme. Når jeg får høre om det, tenker jeg mye på det. Jeg klarer ikke helt snakke med noen om det, men jeg har en bok, hvor jeg skriver ned alle følelsene mine rundt det, og det hjelper for meg. Såklart har jeg venner jeg snakker med, og en fantastisk kjæreste som alltid hører på hva jeg har å si. Hva skulle jeg gjort uten dem? :)

Men dette er såklart langt i fra skikkelig mobbing. Jeg så en film på youtube som jeg anbefaler alle å ta seg tid til å se:

 

Den er utrolig bra, og gir et inntrykk om hvordan det er å være offeret. Den er også veldig trist så jeg ville ikke sett den en dag man er veldig glad, for den kan ødelegge dagen din helt.

Hvor mange kan med hånden på hjertet si at de har sagt noe stygt om en person, over nettet eller face to face? Eller bare bakssnakket noen?

Har ikke vi alle? Jeg har, selv om jeg vet hvor mye det sårer å få høre at noen har gjort det om deg selv.

 

Jeg har egentlig ikke så mye å si, annet enn at man må tenke seg om før man sier noe... Og til dere som blir mobbet:

Blokker mobberne fra eventuelle sider hvor de kan skrive til deg, som på facebook og lignende. Si ifra til en voksen, selv om det gjerne er VELDIG vanskelig. Jeg vet det. Det er ikka alt som er like lett å snakke om. Man vet liksom ikke hvordan de reagerer.. Man kan også ringe for eksempel røde kors kontakttelefon for barn. Dette er gratis fra både fasttelefon og mobiltelefon. Samtalen blir ikke vist på telefonregningen, og dem man snakke med, kan heller ikke se nummeret ditt. 800 333 21.

Det hjelper ikke å holde det for seg selv. Noe må gjøres. Vi kan ikke bare sitte å se på at flere og flere tar sine egene liv på grunn av det... Det er ikke rett.. 

Det var egentlig det jeg hadde på hjertet for denne gang ♥

Håper så mange som mulig ser filmen, selv om den er litt lang... O det hadde vært fint om dere delte den videre slik at så mange som mulig kan få sett den.

 
Ny cover

Hallo alle sammen nå er det en stund siden sist ♥

Tok meg en liten pause jeg, men nå har jeg laget ny cover til dere. Denne gangen ble det Mean av Taylor Swift. ELSKER denne sangen og Taylor er jo bare helt utrolig. Håper dere liker den 

 

Hva synes dere?

Jeg vet at videoen er litt feil i forhold til lyden, men jeg fikk det ikke helt til når jeg skulle redigere det, men håper dere overlever

 
 

sol og varme

Hallo alle sammen ♥ 

I dag er det fantastisk vær ute. Endelig litt sol og varme. Var kjempe godt å kunne ligge ute med et stort glass vann, isbiter og høre på musikk. DETTE er livet !

Tumblr_m6ebeh2hm91r5f0jbo1_500_large

Nå må jeg bare bli litt brun til en forandring ! Vet ikke hva det er med kroppen min jeg, men brun blir jeg ikke. Blir aldri brun :(

 

Tumblr_m6uzh2auym1ry21vqo1_500_large

i dag skal jeg til min aller aller beste venn, Ida Marie  ♥ Skal være der mens mamma reiser til Tyrkia (UTEN MEG !!) 

Jaja, da får jeg jo vært masse med Ida, så det kommer noe positivt ut av det. GLEDER MEG MASSE MASSE :D ♥

Tumblr_m6v1pd2yrr1racnjro1_500_large

Glad jeg har det jeg ♥

 

Q:

♥ Får du sett din beste venn mye i sommer, eller er du veldig travel som meg ?

 
Ny headder og kos

Hallo igjen alle sammen ♥

Nå har jeg lagt inn nytt design. Måtte ha noe som var litt mer sommerlig følte jeg. Så jeg fant dette søte blomster designet og falt pladask for det med en gang :D 

Hva synes dere? Søtt sant?  ♥

 

Nå sitter jeg her med min søte lillesøster, Emilie. Har litt kos sammen før jeg flytter og før vi skal på ferie fra hverandre. Kjempe kos å sitte å snakke sammen og ha det fint.

Vi har spillt litt kort, og nå bare sitter vi her litt ♥

Her er noen bilder vi tok i dag CX


Meg og godjenten sier natta til alle mine kjære lesere ♥

 
kino kos

Hallo alle sammen ♥

I dag har jeg vært på kino med heeeeele familien ! Vi så Istid 4.

Trodde egentlig den ikke skulle være så voldsomt bra, men den var faktisk bedre enn forventet. Siden mange animasjonsfilmer blir veldig dårlige etter jo flere de lager (som for eksempel Shrek !!!!!), men et var mye morsomt og mye de sikkert kunne gjort bedre Alt i alt likte jeg den veldig godt.

Og Dagfinn Lyngbø passer jo PERFEKT til Sidd !! ♥ 

 

 

Terningkast :

 

Senere i dag skal i ut i Breivik å spise med resten av folket i fine været . Blir sikkert koselig dette :D

 

♥ Har du sett Istid 4?

♥ Hvilket terningkast ville du gitt?

 
 

 

"20 ting dere gutter kanskje ikke visste......" SERIØST ??

Seriøst alle sammen?

Nå sikter jeg seriøst til veldig mange jenter her. 

Jeg har nå lest ett blogginnlegg av ssbk.blogg.no hvor hun skriver om 2hvordan gutter skal være" etter det jeg har skjønt. Dette er jo så klart hennes mening (og sikkert mange andre jenter sin)

Innlegget: http://ssbk.blogg.no/1341612202_20_ting_dere_gutter_k.html 

Jeg mener selv dette er HELT feil. Grunnen til at jeg skriver dette er pga at en venn av meg skrev dette på facebook:

"Litt morsomt hvordan enkelte av jenter deler en link hvor det står "20 ting som dere gutter ... osv" og sier under at dette er noe dere kan lære av... dere må ikke forvente at alle gutter skal være så jævla perfekte! no offence men noen av dere er ikke så forbanna perfekte selv! slutt og hakk ned på oss og forvent at alle skal være "Mr.Perfect" noen av oss prøver faktisk noe helt jævlig hardt på og være så god som mulig! tenk litt på det til neste gang.

Takk for meg."

Synes han har rett jeg. Vi jenter er veldig nedverdigende overfor gutter for tiden (så klart ikke alle)

Husk at dette bare er min mening :)

Tenkte jeg skulle si min mening om dette jeg :)

1. Ja, jenter liker helst å bli kalt nydelig eller vakker i stede for hot og sexy. Selv liker jeg det best, men man kan ikke forvente at gutter alltid skal vite hva man liker best, da kan man SI DET TIL DEM slik at de er klar over det, og da skal dere se at dere er både vakker og nydelige alle sammen.

 

2. Små ting er veldig vanskelig å legge merke til, selv er jeg veldig dårlig til det. Når noen har klippet seg er jeg den siste som legger merke til det. Selv om en gutt ikke legger merke til det betyr det ikke at de ikke synes du er pen.

 

3. HVEM LIKER VELL EN PLAYER. Vi er ikke noe bedre selv jenter. Det er ikke bare gutter som er playere her i verden, så slutt og lat som om det bare er gutter som gjør feil her i livet.

Tumblr_m51kroo3mt1qm7w1to1_400_large

 

4. Så klart er det mange som er stille. Det kan komme av mange ting, selv er jeg ganske sjenert rundt folk og liker litt stillhet innimellom. Vi er alle forskjellige. Så ikke tro han er uinteressert i dere, kanskje DU bare må få i gang en samtale selv slik at stemningen blir litt bedre :)

 

5. Denne gidder jeg nesten ikke snakke om en gang. JENTER hvor mange ganger har vell ikke dere gjort dette også? Kanskje han bare tenkte på deg der og da og ville få det ut? Det betyr ikke at han ikke kommer til å si det samme face 2 face.

 

6. Alle liker jo folk som smiler, man blir selv glad hvis man er med positive mennesker. Kanskje vi jenter må smile mer når vi har mensen og :P

 

7. Dette gjelder vell egentlig begge kjønn. Vi må begge bli flinkere å gi komplimenter for ting man legger merke til. Har han barbert seg for deg, ikke si "DET VAR PÅ TIDE" si heller at han var fin og at du er glad i han :)

 

8. gjelder begge kjønn. Er ikke alle som liker å bli kilt da, men det hjelper å le litt innimellom, men ikke forvent at han ALLTID vil være like glad eller opplagt nok til å kile deg, bare det å ligge inntil hverandre kan gjøre at man føler seg trygg på hverandre.

Tumblr_m46e76njjk1rwp1vmo1_500_large

 

9. Vise følelser gjør man hele tiden, enten det er å gråte sammen eller fortelle hverandre at man er glad i hverandre. 

 

10. Det er mange som har dårlig selvtillit. Både gutter og jenter. Det at man ikke føler seg god nok for hverandre er helt normal, og må bare jobbes med. Alle forhold må jobbes med. INGEN ER PERFEKTE. Det tar også tid å føle seg trygg på hverandre, men etter hvert vil det føles mer naturlig. Gi ham litt tid til å vise personligheten sin. Spesielt hvis han er litt sjenert.

 

11. Det er sikkert ikke lett å være gutt heller. Innlegget på bloggen jeg sikter til legger mye press på gutter og utseende og personlighet. Det går rykter om gutter og, ikke bare jenter. Det å bi kalt homse er heller ikke så godt for selvfølelsen regner jeg ,med, så vi jenter må også passe på hva vi sier.

Tumblr_lobw7zltyu1qha1zdo1_500_large_large

 

12. "Det har blitt sagt at jenter tenner på gutter som er flinke med barn, trener, har en fin klesstil, kan lage mat, spiller trommer/gitar, synger o.l - og det er sant! Så gutta - sett i gang!" Denne hater jeg spesielt. Selv om ikke gutter kan spille gitar eller trommer, eller ikke kan synge betyr det ikke at han ikke er en fantastisk gutt. Hva om en gutt tenner på jenter som har store pupper eller helt flat mage (BARE ET EKSEMPEL) og du selv ikke har det. Hadde ikke du følt deg litt trist da, hvis du ikke hadde den perfekte magen eller puppene????? Selv trener jeg ikke selv og er ikke fornøyd med kroppen min. Er veldig usikker på meg selv, men får høre hver dag om hvor fantastisk jeg er og hvor nydelig jeg er. Dette setter jeg stor pris på, og det hjelper. Synes denne jenten rett og slett er litt kresen. (min mening)

 

13.  JUSTIN BIEBER. Selv er jeg veldig glad i JB, men kjæresten min der imot liker han ikke i det hele tatt, men dette respekterer jeg. Han har selv et band han liker veldig godt, som jeg ikke kan fordra... Men vi ler av det og ser veldig ofte humoren i det, selv om det går litt langt til tider. Det er ikke noe farlig å ha forskjellig musikksmak. Vi er forskjellig, og vi kan ikke forvente at han skal være like glad i JB som han er i deg.

 

14. Noen kan kjøre bil, andre kan ikke Samme med både gutter og jenter.

 

15. Filmvalg og kosekvelder med din kjære. Når det kommer til filmvalg går det fint an å finne noe begge vil se, selv føler jeg at jeg ofte velger filmer selv, men spør om hva han vil se. Bli enig om noe, ikke forvent at han skal holde seg våken gjennom 2 timers kliss.

Tumblr_m4pqsmhjix1r0pj8ao1_500_large

 

16. Når jenter er sure, er vi veldig sure og er lett irritabel, da blir de rundt oss irritabel også. Vi må ikke bli mer sint av den grunn. Hold sinnet inne og ikke la det gå utover andre.

 

17. Alle liker å bli lagt merke til og vite at folk vet hva du heter. Det å bruke navn i setninger er en fin ting, men også veldig vanskelig å huske på. Hvor mange ganger har vel du gjort det selv???

 

18. "SLAPP AV" like gale for begge kjønn. Merker på meg selv at jeg sier det ofte, selv om jeg vet hvor irriterende det er. 

 Tumblr_m127xqglyq1r5fj23o1_500_large


19. Hadde han spurt om du ville være med på lan hadde du nok skreket NEI ! med en gang. Hadde du ikke?? (Mange jenter i alle fall) Ikke forvent at det er drømmen hanns å være med på shopping sel vom det høres koselig ut.

 

20. Sex press er det ingen som liker. Kanskje mange gutter og som føler seg presset. Selv føler jeg at samfunnet rakker mer ned på gutter og sex press enn jenter. Dette er veldig dårlig gjort.

577644_296007533820075_100002324931390_644110_1681954389_n_large

251910_384150818312067_1659988516_n_large

 

Ble veldig langt innlegg, men måtte få sagt min mening. Så klart er det mange som har et bilde om hvordan man vil en gutt skal være, men man kan ikke forvente at han skal forandre seg for deg. Det blir bare dumt. Vi må slutte å rakke ned på hverandre og synes så synd på oss selv. Vi er ikke de eneste i verden som har problemer. Tenk på guttene også. 


 

Men nå vil jeg ikke at dere jenter skal føle at jeg rakker ned på noen på noe som helst måte. Ikke på Sofie (ssbk.blogg.no) heller. Det har med egne meninger å gjøre og det må vi respektere, men pass på hva dere sier. 

 

Elsker dere alle sammen