september 2012


Skummelt

Hallo alle sammen ♥

Nå er det ikke lenge til Idol audition D: Eller Precast.... Er kjempe nervøs.. Er alltid litt nervøs før jeg skal synge forran folk, men nå er det liksom blodig alvor. 

Jaja, jeg tror jeg vet vet hvilken sang jeg skal synge, men vet ikke helt. Jar of hearts, Century eller nobodys perfect (jessie j)

Ellers har jeg dat veldig bra. Har hatt besøk i dag av mamma, mine to yngre søstre og farmor og farfar. Vi koste oss med eplekake og is ♥ 

Prøver å skrive litt sanger jeg, men dere som kjenner meg vet at jeg er veeeeldig utålmodig CX 

jaja, får vell bare lære å bli litt tålmodig da.... ♥

Me snakkast ♥
kremmerhuset

Hallo alle sammen ♥

I dag hadde vi en ganske så kort dag på skolen. Vi begynte som vanlig klokken 8.00. Såklart så var det problemer med skyss. Sjåføren var allerede flere minutter bak sin rute, og da vi kom til Åsane terminalen, gikk han for å dra på toalettet. Det var egentlig greit nok. Må man så må man, men de han kom tilbake skulle han jo snakke med en annen buss sjåfør... Sto der sikkert i 10 minutter før han så på klokken og begynte å stresse. Jaja, kom ikke så veldig sent. 

Vi tok klassebildet og portrettbilde klokken 9 før vi dro til byn. De andre i klassen dro på kino for å se Tina og Bettina The Move, men jeg har sett den allerede, så jeg dro på Kremmerhuset for å bytte litt ting jeg hadde fått ♥ Ble møtt av verdens hyggeligste dame som var veldig hjelpsom. (det er slike folk man vil møte på. Ikke sure buss sjåfører)

Så her er det jeg byttet i :


Så nå sitter jeg hjemme med skikkelig næringsrik og sunn mat. Må jo være lov å kose seg litt av og til. Kan ikke bare spise knekkebrød ♥

Senere er det TenSing som står for tur, blir godt ♥

♥ Hva synes du om tingene ?
IDOOOL !!

Hallo alle sammen !

Nå er det leenge siden nå ♥ 

Jeg er sikkert verdens VERSTE blogger ! men jeg skal igjen gjøre et forsøk. 

I dag meldte jeg meg på Idol 2012 og jeg er kjempe spent. Lurer på hvordan det er. Så den 5 Oktober, skal jeg på Precast-Audition som er en audition for om du kommer videre til det som kanskje kommer på tv. Gleder meg masse, men kvir meg også VEEELDIG !!!

Jeg har laget ny header for de som ikke så det, her vises rødfargen i håret mitt mye mer. Og som mange spurte om, så har jeg også bilder til dere av min fine lille leilighet. Jeg hadde besøk av mine fine jenter på fredag, og fikk masse fint, men har ikke hatt sjangs til å ta bilder av det enda, men det kommer. Her er i allefall litt bilder:

min fine Monroe ♥ Man må bare elske henne !


Fine gitaren ♥innsyn av mitt lille kjøkken (lite dukkehus) 

Min fine døøør Det var noen bilder fra leiligheten ?

♥ Hva synes du ??

♥ Likte du headeren ??

 
 

 

 

ENDELIG

Hallo alle sammen ♥

Nå er det virkelig lenge siden sist ja. Siden sist har jeg flyttet for meg selv og trives godt med det. Savner såklart hjemme hos mamma og, men det var godt å endelig å være litt alene også.

Grunnen til at jeg ikke har blogget, er pga at jeg ikke har fått nett enda, men det er på vei og er sikkert ikke så lenge til før det er oppe å går. Har ikke noe bilder av hybelen enda, pga at det ser ut som en liten byggeplass akkuratt nå, men det kommer seg, og jeg er veldig fornøyd ♥

Jeg har også farget håret rødt :D

Ble VELDIG fornøyd !!

Det ser helt anerledes ut i virkeligheten, men er litt likt på bildet ♥

Nå sitter jeg hos mamma og er barnevakt mens de andre ordner til konfirmasjon til min søster. 

Så var det ungemødre og apelsinjuice på meg :D Ha en fin fredags kveld alle sammen ♥