oktober 2011


Fin helg !

Tenkte jeg skulle fortelle sere om helgen min jeg, siden jeg ikke fikk blogget. 

På fredag var jeg bare hjemme. Sebastian tok seg en liten tur ut for å ta bilder med meg, men det var fail attempt. Det var mørkt, kaldt og lite med inspirasjon. hehe :P

På lørdagen tok verdens BESTE mamma meg med på Vestkanten for å kjøpe sko. Og jeg ,må få si at jeg er en veldig glad jente nå :D

Warm lined ankle boot

Da jeg kom hjem igjen sovnet jeg på sofaen. Var så sykt trøtt, men neida, jeg fikk ikke sove lenge, mamma kjørte meg til Ida hvor vi var med Sebastian og spillte band hero :P Må virkelig si at vi var flinke. Let's start a band. (vi var egentlig kjempe dårlig.!!) Så vi satt oss ned for å spille kort i stede x]  Jeg vant !!!!!!! :3

Tilslutt ble vi lei av å spille og gikk ned for å se noen duber på youtube ! Hehe super gøyt... Så gikk Sebastian hjem og meg og Ida danset Zumba :D Var så sykt gøy ! 

Anbefales å prøve ! Love it ♥

Det var i allefall veldig mye av min  helg !

- Hva gjorde du i helgen?

Lizzie ♥

make you feel my love

video:make you feel my love


Her er den . 

Hva synes dere?? :)

Lizzie ♥

Reklame !


I dag har Helene og jeg laget reklame på en hudkrem som vi har diktet opp. Dette skulle vi gjøre i forbindelse med skolearbeid. Hudkremen inneholdt noe som heter retinol. Det er egentlig bare et annet ord for A-vitamin. På arket skrev vi at hvis du kjøper innen tidsfristen får du med et sminkespeil til en verdi av 200 kr. og du får 50% rabatt på hudpeeling og en gavepakke til en venn til en verdi til 800 kr. 

I tillegg til dette er det en konkuranse hvor du kan vinne spaopphold i 3 dager for deg og tre venner. 

De sier du kan bestille dette gjennom sms, det kjøperne mest sannsynlig ikke legger merke til er at helt nederst står det at man må betale 150 kr i måneden, og hvis man ønsker å avbestille, må man sende STOP melding tilbake. 

Syns v var flink jeg :D Poenget er vel egentlig at det er mange reklamer der ute som lurer deg til at det  funker og er veldig billig og vil gi deg noe ekstra på kjøpet. 

- har noen av dere blitt lurt en gan ?? enten av en sang til mobilen som du må betale 50 kr i måneden eller noe annet ??

Lizzie ♥

Gullfisk ??

I dag skal jeg endelig få hukommelse :D

Som mange vet har jeg ikke det. Jeg er nesten som en gullfisk. Alt jeg får beskjed om å gjøre, eller som jeg må huske, det går inn ene øre, men går like fort ut igjen det andre.
Uansett, i dag skal jeg lære meg å huske bedre i naturfagen :P Læreren vår er tydeligvis norges mester i noe hukommelse greier ! Og ja det er sannt. Han har også vært med i norske talenter. 

Ikke det jeg skulle snakke om. Han skal i allefall lære noen av oss å huske bedre til prøver og sånnt. 

Håper virkelig det funker. Hvis ikke vet jeg ikke om noe funker. 

 

Lizzie ♥

inspirasjon !!

Den dagen jeg flytter ut vil jeg ha mange "eldre" møbler !

Jeg er veldig glad i green gate sine kopper, fat og diverse !

Jeg blir veldig inspirert av http://tomineshjem.blogspot.com/2009/09/klarte-ikke-vente.html sin blogg,

men mye av inspirasjonen kommer fra mamma også, og hennes måte å møbelere huset på :)


(bilder på google)

 

I dag er det 2 måneder til jul !

Jeg kan nesten ikke vente til jul ! Finner ikke ord. All den gode maten, jule følelsen, pepperkake hus, baking og bare kose seg med dem man er glad i . 

Fant noen bilder fra i fjord :D
Å så var det på an igjen !!

Vet at jeg er veldig dårlig til å blogge. i allefall nå i det siste. Finner ikke inspirasjon i feriene :P  Hehe, late meg !

Jeg er i allefall ferdig med en hel uke i praksis :D Var kjempe gøy, og har lært kjempe mye om tannhelse og sånt, men gleder meg mye til å se folk i klassen igjen og være LITT mer sosial en vanlig :P

Ellers har jeg egentlig sett litt på iJustine !! Jada, jeg er sær som ser på det, men jeg kjenner meg sånn igjen noen ganger.

 Jeg sitter nå her med min søster å spiller kort x] og hun vinner alltid :(

Så kjipt !!!!!!!!

 

Lizzie ♥

 

 

Nå er det slutt !!

Nå er det slutt på ferie og skolen er for alvor begynnt med praksis. Trodde egentlig ikke det skulle være så tungt, men.  Lurer på hvor mange skritt jeg går om dagen. Ikke at det er så stort, men det er mye frem og tilbake. 

Uansett. Var ikke det jeg helt skulle skrive om , men nå glemte jeg faktisk hva det var. Heheh !!

Jeg har lært meg Someone like you på piano :D ELSKER den sangen !!

 

SYYYYKT FLIIIINK :D ♥

oj. Dette bli et KORT innlegg!!  Nå skal jeg ta på meg velour drakten miin fra risøe og pakke meg inn i pelspleddet :D  Love it !!

 

Lizzie ♥

 

Venter !

GLEDER MEEEEG !!

I dag kommer verdens BESTE tante på besøk med verdens BESTE kusiner :D 

Dette blir koselig !!!!!!!!!

Har egentlig ikke mere å si akkuratt nå :P Blir KANSKJE et lite innlegg senere i kveld, men.

Random bilde som jeg tok i dag :P

Hva synes dere?? :)Og noen jeg har laget i gimp :)

 

Lizzie ♥

 

 

Jar of hearts-Cover

video:jar of hearts


Sorry for litt feil spilling på piano, men :P

Hva synes dere ??

Noen forslag til neste sang ? :D

 

Lizzie ♥

Sup in the gang ?

Hallo !!

Sitter her i gangen med Anniken og Sofie :D Eller Sofie sover, Anniken laster ned picasa og jeg gjør ikke særlig mye annet enn å blogge.. Jada jada, jeg blogger veldig sjeldent for tiden og her en min grunn:

Jeg GLEMTE !!!! laderen i engelsktimen den 26.09.2011, læreren så det, men gadd ikke bry seg med det. Hun fannt laderen og lot den ligge ! Og etter det er det sikkert noen som tok den :( Hun kunne i allefall tatt den me på kontoret. Vet at det er min egen feil og at jeg burde passe bedre på slik at det ikke skjer, men hun kunne i allefall brydd seg med å passe på den til neste gang. Så nå lever pc'en min på strøm fra andre i klassen sine ladere. Sorry Guys !! Så når jeg kommer hjem er pc'en alt tom for strøm eller bare nok til lekser som jeg såklart prioriterer, men når jegh får ny pc skal jeg prøve å begynne å blogge mere :D 

 

Lizzie ♥

IGJEN ??

Igjen spør du sikkert ?? :P

Men ja.. IGJEN !! jeg er en person som fort blir lei av enkelte ting for eksempel som headderene mine. Derfor lager jeg ofte nye. Og nå har jeg tilfeldigvis laget enda en !! lev med det :D

Hvilken skal jeg bruke ??

Hva synes dere ? :D

Den er ganske enkel og det er slik jeg vil ha de, men hva liker dere best ??

Lizzie ♥